4G+ από την COSMOTE

ΡΕΠΟΡΤΑΖ4G+ από την COSMOTEΠαρασκευή, Φεβρουάριος 27, 2015 - 15:53

Κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G+,τεχνολογίας LTE Advanced, διαθέτει η COSMOTE σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την

επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη μέσα στο 2014, η εταιρεία είχε ολοκληρώσει τις δοκιμές του εμπορικού δικτύου 4G+, κατά τις οποίες επιτεύχθηκαν ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 300 Mbps στη λήψη. Τις δυνατότητες του δικτύου 4G+ της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον περασμένο Οκτώβριο και οι επισκέπτες του συνεδρίου InfoCom World, σε επίδειξη στο περίπτερο της εταιρείας.

Η αναβάθμιση του δικτύου 4ης γενιάς της COSMOTE σε 4G+ βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο που φτάνουν έως τα 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Ενδεικτικά, μία ταινία των 4GB κατεβαίνει σε λιγότερο από 3 λεπτά, ενώ περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Με την εμπορική διάθεση του δικτύου 4G+ από τις αρχές του 2015, η COSMOTE εδραιώνει την τεχνολογική της υπεροχή και επιβεβαιώνει τη σταθερή επένδυσή της στην εμπειρία του πελάτη. Με την πλήρη αξιοποίηση του φάσματος που έχει στη διάθεσή της, η COSMOTE θα μπορέσει το επόμενο διάστημα να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 300Mbps σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ήδη, χάρη στις εκτεταμένες επενδύσεις της εταιρείας, το δίκτυο 4G+ της COSMOTE είναι το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό, καθώς είναι διαθέσιμο σε περισσότερο από το 70% του πληθυσμού της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cosmote.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα