3 χρόνια Συνταγές Της Καρδιάς

Και να που κλείσαμε τον τρίτο και μπαίνουμε αισίως στον τέταρτο χρόνο των Συνταγών Της Καρδιάς!
Απίστευτο μας φαίνεται!
Όταν ανοίξαμε το μπλογκο-σπιτάκι μας, ποτέ δεν φανταζόμασταν πόσο πολλή αγάπη θα εισπράτταμε από όλους εσάς, τους αγαπημένους μας φίλους που μας διαβάζετε καθημερινά, και που μαζί σας μοιραζόμαστε το φαγάκι μας, το γλυκό μας αλλά και ένα σωρό άλλα θέματα που τα βρίσκουμε ενδιαφέροντα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!
Ποτέ επίσης δεν φανταζόμασταν πόσο πολλή αγάπη θα εισπράτταμε από τους φίλους bloggers,
την αγαπημένη μας παρεούλα, που απλόχερα μοιράζονται μαζί μας και τις δικές τους γνώσεις και που η παρουσία τους ομορφαίνει την γειτονιά μας!
Στο τέλος του πρώτου χρόνου είχαμε μιαν επισκεψιμότητα 2000 άτομα ημερησίως, στο τέλος του δευτέρου χρόνου διαπιστώσαμε έκπληκτες ότι είχε διπλασιαστεί και είχε φτάσει τα 3500-4000 άτομα ημερησίως.
Και η έκπληξή μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν στο τέλος του τρίτου χρόνου φτάσαμε τα 5500-6000 άτομα ημερησίως.
Μας φαίνεται απίστευτο αλλά και τόσο όμορφο, που τόσα πολλά άτομα μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν καθημερινά, κι αυτό μας κάνει να θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμη περισσότερο!
Το τραπέζι μας θα εξακολουθήσει να είναι στρωμένο με πολλή αγάπη και αυτήν την χρονιά κι σε αυτό το τραπέζι είστε όλοι πάντα καλεσμένοι, με ότι φαγάκι διαθέτουμε, σερβιρισμένο πάντα από καρδιάς.
Εξ άλλου το έχουμε πει πολλές φορές, μέσα από αυτό το blog δεν επιδιώκουμε τίποτε περισσότερο από το να εκφράσουμε το μεράκι μας για την μαγειρική που όλες αγαπάμε, και να μοιραστούμε μαζί σας τις όποιες ελάχιστες γνώσεις διαθέτουμε.
Keywords
Αναζητήσεις
www.sintages tis kardias.gr, syntages tis kardias
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές