«Ζητώ να επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο τα χρήματα που έχω στην Ελβετία»

20:16 3/2/2014 - Πηγή: TNSite
Συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση ξεπλύματος χρημάτων ζήτησε με δήλωσή του ο Νίκος Ζήγρας.

«Έχω δηλώσει εμπράκτως τη μεταμέλειά μου για τη συμμετοχή μου στην εγκληματική οργάνωση ξεπλύματος χρήματος των πρώην υπουργών και ζήτησα συγνώμη από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον ελληνικό λαό. Το Ελβετικό κράτος που οικοδόμησε την οικονομία του περιθάλπτοντας τα μεγαλύτερα λαμόγια του τραπεζικού

κόσμου πρέπει να ζητήσει με τη σειρά του συγνώμη από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό γιατί ήταν η χώρα – πλυντήριο των κλεμμένων από τον ελληνικό λαό χρημάτων, γιατί τόσα χρόνια έκλεινε τα μάτια και τώρα κάνει πως δεν ξέρει. Το Ελβετικό κράτος πρέπει να επιστρέψει άμεσα στον ελληνικό λαό τα κλεμμένα χρήματα και να παύσει τις υποκριτικές διώξεις και ανακρίσεις για να έχει δικαιολογία να παρακρατεί τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό χρήματα. Και η αρχή της επιστροφής των χρημάτων, πρέπει να γίνει από τα χρήματα που έχουν βρεθεί στην Ελβετία στο όνομά μου και τα οποία εδώ και ενάμιση χρόνο ζητώ να επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο, εκεί που ανήκουν», δήλωσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου , θέτοντας ως αίτημα την επιστροφή των χρημάτων που έχουν βρεθεί στο όνομα του.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα