Υβόννη Μπόσνιακ: Στην Ελλάδα η ψυχή μου βρήκε το σπίτι της

17:08 17/12/2013 - Πηγή: TNSite

Την μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα επανέλαβε η Υβόννη Μπόσνιακ, τονίζοντας ότι εδώ ένιωσε ότι βρήκε το σπίτι της.

«Έχω ταξιδέψει πάρα πολύ κυρίως λόγω της δουλειάς μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω κάπου μόνιμα, μόνο στην Ελλάδα έγινε αυτό. Ήρθα εδώ και μου άρεσε πάρα πολύ. Το πρόβλημά

μου είναι ότι σε καμία χώρα δεν νιώθω πραγματικά “σπίτι”. Για τη Γερμανία είμαι από αλλού, όταν πάω στην Κροατία είμαι από τη Γερμανία, όταν πάω στη Γαλλία είμαι πάλι από τη Γερμανία. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά η ψυχή μου ένιωσε πως βρήκε σπίτι», είπε συγκινημένη.

Σεμνή και διακριτική όπως πάντα, η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου δήλωσε ότι δεν της πολυαρέσει η δημοσιότητα και πως τώρα δίνει συνεντεύξεις για να μοιραστεί τη μεγάλη της αγάπη για τη νέα σειρά ρούχων που σχεδιάζει.

«Δεν είχα λόγο να μιλήσω, να πω κάτι δημοσίως. Τώρα έχω κάτι που έχω πάθος για αυτό. Πιο πριν γιατί να μιλήσω; Να βγαίνω να μιλάω για τη σχέση μου; Ήθελα να είμαι πιο διακριτική», είπε.

Τέλος η Υβόννη αναφέρθηκε και στην απόφασή της να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη.

«Το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι πολλά χρόνια εδώ, γιορτάζω Πάσχα και Χριστούγεννα εδώ. Το ήθελα. Η θρησκεία είναι στην ταυτότητα του Έλληνα. Εγώ μπορεί να μην έχω ελληνική ταυτότητα, αλλά αυτό είναι ένα χαρτί. Η πίστη είναι στη ψυχή μας. Οι δικοί μου χάρηκαν πάρα πολύ γιατί ήταν δική μου απόφαση. Το σκέφτηκα πολύ, διάβασα για αυτό. Έχω τέσσερις νονούς, που ήθελαν πολύ να γίνουμε όλοι μια οικογένεια», είπε.

Πηγή: Ελένη

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα