Ξεκαθαρίζει του Κουρμπέλη

11:14 8/8/2013 - Πηγή: TNSite
Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο και εφόσον δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία μετακίνησής του στη Φούλαμ, ο νεαρός αμυντικός όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσει από τώρα με την ΑΕΚ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις επαφές με τους Λονδρέζους για τη μεταγραφή του άσου του Αστέρα Τρίπολης έχει μεταφέρει

στους Αρκάδες και στον παίκτη ότι μέχρι τη Δευτέρα η υπόθεση θα έχει κατάληξη, θετική ή αρνητική. Πάντως από τη στιγμή που η Φούλαμ χτύπησε την πόρτα του Αστέρα προσφέροντας 900.000 ευρώ για τον Κουρμπέλη, το θέμα «πάγωσε» και αυτό οφείλεται στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο σύλλογο.

Αν, τελικά, η Φούλαμ δεν προχωρήσει την υπόθεση Κουρμπέλη και δεν προκύψει άλλους μνηστήρας από το εξωτερικό, η ΑΕΚ έχει την απόλυτη προτεραιότητα για τον 19χρονο παίκτη από τον ελληνικό χώρο και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του από τώρα για να ενταχθεί στο δυναμικό της την επόμενη σεζόν. Όπως συνέβη δηλαδή με τον Πέτρο Μάνταλο.

Ανοιχτό του Κολοβέτσιου
Μία ακόμη περίπτωση νεαρού παίκτη που φαίνεται πως απασχολεί έντονα την ΑΕΚ είναι αυτή του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο 21χρονος αμυντικός φέρεται να απάντησε αρνητικά στον ΠΑΣ Γιάννινα σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει σε ένα χρόνο. Μάλιστα το γεγονός ότι δεν ήταν στην αποστολή για το χθεσινό φιλικό με τον Παναιτωλικό προκάλεσε έντονη φημολογία μήπως η αποχώρησή του από τους Ηπειρώτες γίνει άμεσα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα