“Ξαφνικός θάνατος” στην εκπνοή για τον κακό Παναθηναϊκό

04:36 8/11/2013 - Πηγή: TNSite
Τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όμως ακόμα και έτσι λίγο έλειψε να “κλέψει” τη νίκη από του Ρώσους, που όμως τελικά επικράτησαν με σκορ 72-69, σε ένα παιχνίδι με επεισοδιακό φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν

κακός και βρισκόταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη διαφορά να φτάνει στο τέλος της τρίτης περιόδου μέχρι και τους 12 πόντους, όμως στην τέταρτη περίοδο εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος, καταφέρνοντας ένα λεπτό πριν το τέλος, με ένα σερί 8-0, να μετατρέψει το εις βάρος του 58-65 σε υπέρ του 66-65. Ωστόσο, ένα καλάθι του Σιμόν και δύο εύστοχες βολές του Γιασάιτις έκαναν το σκορ 66-69.

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με “τρελό” τρίποντο εκτός ισορροπίας 7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ισοφάρισε σε 69-69.

Και εκεί που το ματς έδειχνε να οδεύει προς παράταση, ο κορυφαίος της Λοκομοτίβ, ο Κροάτης Κρούνοσλαβ Σιμόν, με μακρινό τρίποντο στην εκπνοή έδωσε τη νίκη στους Ρώσους.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα, μετά από αυτήν στη Λιθουανία από τη Λιέτουβος, με το ρεκόρ του να διαμορφώνεται σε 2-2, ενώ η Λοκομοτίβ με τη σημερινή νίκη έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα