Βρεττός: Νιώθει τυχερός που έχει την Ευαγγελία στη ζωή του!

13:56 1/8/2013 - Πηγή: TNSite

Μπορεί ο Ηλίας Βρεττός όπου βρεθεί κι όπου σταθεί να λέει ότι δεν θέλει να πουλάει την προσωπική του ζωή, για πρώτη φορά όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, για την οποία λέει ότι νιώθει τυχερός που την έχει στη ζωή του.

«Η σχέση μου με την Ευαγγελία είναι ό, τι πιο υγιές έχω νιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Είμαι ο εαυτός μου. Δεν υπάρχει ζήλια, περνάμε καλά. Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό που ζω», είπε ο τραγουδιστής,

ο οποίος όμως δεν θέλησε να πει πολλά για το μέλλον.

«Το αν η Ευαγγελία είναι η γυναίκα της ζωής μου είναι μεγάλη κουβέντα. Η σχέση δοκιμάζεται κάθε μέρα. Συνήθως οι περισσότεροι όταν είμαστε σε ένα δεσμό βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα», είπε.

Πάντως για άνθρωπο που δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τα ερωτικά του.

«Πρώτη φορά έρωτα, με την έννοια της ολοκληρωμένης πράξης έκανα λίγο πριν τα δεκαοχτώ μου. Από τα δεκατέσσερα όμως είχα ξεκινήσει τους ερωτικούς πειραματισμούς. Η ολοκλήρωση ήρθε λίγο πριν από την ενηλικίωσή μου, με μία κοπέλα η οποία είχε επίσης την πρώτη της ερωτική επαφή. Ήμασταν σε μία πολύ ευαίσθητη ηλικία. Ήταν πρωτόγνωρο και για τους δύο. Δεν πήγα με μια έμπειρη γυναίκα», είπε ο Ηλίας.

Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι έχει κάνει μπόλικα ερωτικά extreme πράγματα και είναι χορτασμένος, αλλά και ότι από τα 16 του έκανε μόνιμες σχέσεις.

Αρκετές από αυτές δε ήταν και… «αρρωστημένες» όπως τις χαρακτήρισε εξηγώντας:

«Έχω βιώσει πολλές αρρωστημένες σχέσεις, που είχαν ως κύριο γνώμονα τη χωρίς όρια ζήλεια. Δεν μπορούσα να χαρώ καμία στιγμή. Δε θέλω να το ξαναζήσω», είπε.

Δεν έκρυψε ακόμα ότι υπήρξε γυναίκα που τον χαστούκισε, αν και ο ίδιος δεν ανταπέδωσε ποτέ.

«Έχω φάει χαστούκι από γυναίκα, αλλά δεν ανταπέδωσα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να λύσεις τις διαφορές σου. Αν χαστουκίσεις τη σύντροφό σου, έχεις χάσει το δίκιο σου. Πιστεύω στο διάλογο και στην επικοινωνία», είπε.

Πηγή: Εγώ Weekly

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα