Βρέθηκε ζωντανός αγνούμενος ψαροντουφεκάς

23:49 2/5/2013 - Πηγή: TNSite
Ζωντανός βρέθηκε ένας 50χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από τη Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου.

Ο 50χρονος από το Βόλο μαζί με έναν φίλο του είχαν μεταβεί για ψαροντούφεκο στις Πλακές Νεοχωρίου. Ο φίλος του 50χρονου βγήκε στη παραλία γύρω στις 20.00, όμως ο 50χρονος δεν έκανε το ίδιο.

Όσο η ώρα περνούσε, ο φίλος του ανησυχούσε όλο και περισσότερο, έτσι στις 22.30, ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Βόλου και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση σκαφών του λιμενικού από τους σταθμούς, Αγίου Ιωάννη, Αγιοκάμπου και Σκιάθου. Κινητοποιήθηκαν επίσης

επαγγελματίες δύτες από το Λιμεναρχείο του Βόλου, ενώ κλήθηκαν και οι τρεις εθελοντικές ομάδες (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η Λέσχη Βατραχανθρώπων) για να βρίσκονται σε επιφυλακή και να βοηθήσουν το πρωί στις έρευνες εντοπισμού.

Χθες τα ξημερώματα, ο 50χρονος ψαροντουφεκάς, εντοπίστηκε σε διπλανή παραλία. Σύμφωνα με το e-volos, ο 50χρονος μπέρδεψε τις παραλίες και λόγω του δύσβατου της περιοχής όπου βρέθηκε δεν μπορούσε να μεταβεί στο μέρος που ήταν ο φίλος του και επίσης δεν είχε τρόπο για να τον ενημερώσει.

(Φωτογραφία αρχείου)

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα