«Βράχος» άμεσα στην ΑΕΚ

21:15 19/7/2013 - Πηγή: TNSite
Στην ΑΕΚ εντείνουν τις κινήσεις τους για την απόκτηση στόπερ και εκτός από τον «κλεισμένο» Μπρούνο Τσιρίλο, που περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει, στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Χουάνπε. Ο 22χρονος Ισπανός σέντερ μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της «Ένωσης». Πάντως, εκτός από τους «κιτρινόμαυρους» την περίπτωση του Χουάνπε παρακολουθεί στενά και η Τενερίφη.

Εκτός από τον κεντρικό αμυντικό, υπόθεση

που αναμένεται να κλείσει άμεσα, στην ΑΕΚ περιμένουν τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις θέσεις που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Μία από αυτές είναι του αριστερού μπακ, που εκτός από τον Τάσο Τσουμάγκα και την εναλλακτική του Νίκου Γεωργέα δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ρόστερ για να καλύψει τη θέση. Μάλιστα, στο τραπέζι του τεχνικού επιτελείου έπεσε ξανά το όνομα του Ντίνου Νικολόπουλου, που μέχρι πέρσι ανήκε στην «Ένωση» αλλά δεν δέχτηκε – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – ειδοποίηση για να ανανεώσει.

Επίσης, ανοιχτό παραμένει το «μέτωπο» του μεσοεπιθετικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκεί εξελίξεις έπειτα από τα πρώτα δείγματα που θα έχει ο Τραϊανός Δέλλας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Τέλος, έπειτα από εισήγηση του τεχνικού της ΑΕΚ προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα ο Φώτης Κέζος, γιος του γυμναστή Αντώνη, που στο φινάλε της περσινής σεζόν δοκιμάστηκε αφήνοντας καλές εντυπώσεις στη Βέρντερ Βρέμης.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα