Βόλος: Την παρέσυρε με την μοτοσικλέτα και την εγκατέλειψε

09:14 28/5/2013 - Πηγή: TNSite
Μία 73χρονη γυναίκα πέθανε σήμερα, αργά το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Βόλου, την ώρα της προσπάθειας των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, μετά το σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο. Η γυναίκα παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, την ώρα που διέσχισε την οδό Ιωλκού, στο ύψος του περιφερειακού δρόμου. Σε ένα σημείο – καρμανιόλα, όπου έχουν σημειωθεί ήδη πολλά τροχαία ατυχήματα, πολλά από αυτά θανατηφόρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί. Η γυναίκα κατέληξε στο Νοσοκομείο γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, πιθανότατα από εσωτερική αιμορραγία.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας

έμεινε αρχικά στον τόπο του ατυχήματος και μέχρι να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την παραλάβει. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο οδηγός έφυγε, χωρίς να δώσει τα στοιχεία του. Και φυσικά χωρίς να δηλώσει το δυστύχημα στην Τροχαία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο βαρύς τραυματισμός της. Στο μεταξύ ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και άρχισε η αναζήτηση του οδηγού της μοτοσικλέτας. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες και κατάφεραν να εντοπίσουν την μοτοσικλέτα και λίγο αργότερα να βρούνε τον οδηγός της. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν 32χρονο, κάτοικο Βόλου. Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι η μηχανή ήταν ανασφάλιστη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο, ο οποίος κρατείται στο τμήμα Τροχαίας και αύριο θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Στο μεταξύ η 73χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι φοβήθηκε και εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα