Βενιζέλος: Επαναλειτουργία της δημοσίας ραδιοτηλεόρασης και προσαρμογή στην προγραμματική συμφωνία

22:57 19/6/2013 - Πηγή: TNSite

Αποφασισμένος να πιέσουν τον πρωθυπουργό να αποδεχθεί τη επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε όλες τις συχνότητες , αλλά και να επαναπροσδιοριστεί η προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετα τη πολύωρη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος

δήλωσε :

"Διεξήχθη μια πολύωρη και δύσκολη συζήτηση. Μια συζήτηση που θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ στις 8 και 30.

Θέλω να διαβεβαιώσω κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, η στάση μας διαχέεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ότι έχω πει δημόσια αυτά λέω και κατά τη διάρκεια της συζητήσεως με τους άλλους αρχηγούς.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αξιόπιστα προβλήματα όπως τα ζητήματα σεβασμού της νομιμότητας αλλά και ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης. Και βέβαια η συζήτησης μας αφορά και τον επανασχεδιασμό της κυβερνητικής συμφωνίας .

Ο λαός δεν θέλει εκλογές αλλά θέλει να έχει μια κυβέρνηση γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας, μιας κυβέρνησης που αφουγκράζεται τα μηνύματα της κοινωνίας και λειτουργεί με προοδευτικό πρόσημο. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να υπάρξει μια συμφωνία ως προς την άμεση συμμόρφωση της απόφασης του ΣτΕ με την άμεση λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης σε όλες τις συχνότητες της και φυσικά μια κυβέρνησης με επαναπροσδιορισμό της προγραμματικής συμφωνίας.

Θα παρουσιάσω λεπτομερέστερα τη φάση στην οποία βρισκόμαστε, αύριο στις 5 το απόγευμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία θα μεταβώ στο Μέγαρο Μαξίμου", κατέληξε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα