Βαλς με 12 θεούς: Τι θα δούμε σήμερα 22 Μαΐου

13:15 22/5/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ναταλία δηλώνει στη Νάσια αποφασισμένη να αποκαλύψει στη Μαρίνα τη σχέση της με τον Νικήτα. Η Νάσια προσπαθεί να την μεταπείσει, φοβούμενη την εκδίκηση του Νικήτα, αλλά η απόφαση της Ναταλίας είναι αμετάκλητη. Θέλει να της πει την αλήθεια για να την πείσει να φύγει μαζί με τον Φίλιππο στο Λονδίνο. Η Ναταλία βρίσκει τη Μαρίνα, αγνοώντας ότι όσο αυτή μιλούσε με τη Νάσια, ο Νικήτας κρυβόταν στο μέσα δωμάτιο και άκουσε όλο τον διάλογό τους. Η Νάσια προσπαθεί να εμποδίσει τον Νικήτα να κυνηγήσει τη Ναταλία.

Αυτός όμως φεύγει πίσω της αποφασισμένος να τη σταματήσει με κάθε τρόπο. Η Ελπίδα

βασανίζεται από την αγωνία της, καθώς περιμένει από στιγμή σε στιγμή ο Νίκος να διαβάσει το ανώνυμο μέιλ, όπου του ομολογεί ότι ήταν παρούσα στον θάνατο της κόρης του. Ο Νίκος φτάνει στο νοσοκομείο και την αναζητεί. Η Ελπίδα τρομοκρατείται, καθώς υποψιάζεται ότι ο Νίκος έχει καταλάβει ότι βρισκόταν αυτή πίσω από το μέιλ.

Ο Κωστής παραμυθιάζει τον Βασίλη ότι η Ναταλία υποφέρει από κάποια βαριά ψυχική ασθένεια η οποία της προκαλεί παραισθήσεις και διαταραχές στη συμπεριφορά της. Ο Βασίλης τον ακούει, προσπαθώντας να κρύψει τον πανικό του. Μέσα του όμως σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να χωρίσει με τη Ναταλία.

Η Μαρίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει με τον Φίλιππο. Ετοιμάζει την βαλίτσα της, γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Νικήτα και καλεί ταξί για το αεροδρόμιο. Λίγο πριν φύγει όμως έχει μια απρόσμενη επίσκεψη...

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα