ΤΤ: Την Τρίτη η κατάθεση προσφορών

14:33 5/7/2013 - Πηγή: TNSite

Την προσεχή Τρίτη θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους για την απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οι ενδιαφερόμενες τράπεζες και μέχρι τις 15 Ιουλίου να έχει συναφθεί κατ αρχήν συμφωνία για την πώληση.

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε ο γύρος των παρουσιάσεων

του Τ.Τ. σε Alpha, Εθνική και Eurobank που αποτελούν τους τρεις ενδιαφερόμενους οι οποίοι υπέγραψαν σύμφωνα εμπιστευτικότητας και εισήλθαν στη διαδικασία του data room.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις προαναφερόμενες τράπεζες θα καταθέσουν προσφορές και το ενδιαφέρον της αγοράς εστιάζεται στην δέσμη των κριτηρίων που θα λάβει υπ όψιν του το ΤΧΣ για να λάβει την απόφαση. Αν δηλαδή θα προταχθεί, όπως προτείνουν κάποιοι, το κριτήριο των συνεργειών ή απλά μετρήσει ισοδύναμα με τα υπόλοιπα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη Χαμαιλέων στην επιστολή του ΤΧΣ προς τις τράπεζες παρατίθεται ως δυνατότητα και η προσφορά με αντάλλαγμα μετρητών.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν η διαδικασία του διαγωνισμού παραμένει ανοικτή σε ενδιαφερόμενους της τελευταίας στιγμής. Με δεδομένο ότι τυπικά το data room παραμένει ανοικτό ως τις 15 Ιουλίου κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει οπότε δεν μπορούν να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα