Τρίπολη: Αθλητικές ειδήσεις στην Περιφέρεια

02:29 17/5/2013 - Πηγή: TNSite
Την Κυριακή στις 20:30 για την 2η αγωνιστική των Play Offs ο Αστέρας υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Ατρόμητο. Νωρίτερα στις 18:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα.

Με ποινή δυο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Εμάνουελ Περόνε για την αποβολή του στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός θα απουσιάσει στο παιγνίδι με τον Ατρόμητο και θα επιστρέψει με τον ΠΑΟΚ

στην Τρίπολη.

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας θα δώσει αύριο στις 19:00 στο κλειστό της Αγίας Τριάδας ο Διομήδης Άργους αφού υποδέχεται τον Δούκα για την 2η αγωνιστική των Play Offs του πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα βόλεϊ του Παμβοχαϊκού βρίσκεται ο Νίκος Ζαλμάς. Ο επιτυχημένος Έλληνας τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομα του με την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, αν ανανεώσει θα παραμείνει για 7η συνεχή στον πάγκο για να συνεχίσει το έργο του.

Συνεχίζονται την Κυριακή στις 17:00 οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο με την 3η αγωνιστική. Οι δυο πρωτοπόροι Μεσσηνιακός και Τροιζηνιακός κοντράρονται στην Καλαμάτα ενώ στο Γύθειο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται την Φαλαισία.

Την Τετάρτη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ο Παναρκαδικός θα αντιμετωπίσει τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων στο γήπεδο του Ταύρου. Ο αγώνας είναι νοκ – αουτ και θα ξεκινήσει στις 16:30.

Την Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο του ΜΓΣ, θα δοθεί φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαίμαχων του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου και του Παναθηναϊκού. Τα έσοδα της συνάντησης, ( τα εισιτήρια κοστίζουν δυο «2» ευρώ) θα δοθούν για την αποθεραπεία των τραυματισμένων μελών του τμήματος άρσης βαρών του ΜΓΣ, που είχαν κτυπήσει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το χειμώνα.

Ο Δήμος Γορτυνίας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), με την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου, καθώς και του μουσείου Ζάτουνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ » διοργανώνουν την Κυριακή 19 Μαΐου για 4η χρονιά τον λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013».

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν και φέτος το «Φεστιβάλ Ρίψεων» το Σάββατο 25 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Σε κανονική λειτουργία είναι πλέον το κολυμβητήριο Ναυπλίου. Καθημερινά 4-6 το απόγευμα γίνονται οι εγγραφές για τα τμήματα των συλλόγων.

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 6μμ, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών.

Αγώνες στίβου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό Διεθνές Μίτινγκ Στίβου «Παπαφλέσσεια», που συνδιοργανώνουν ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Βασίλης Κούβαλης

Keywords
Τυχαία Θέματα