Τώρα το ΜΕΤΑΧΑ σας ακολουθεί παντού!

11:42 5/9/2013 - Πηγή: TNSite
Το ΜΕΤΑΧΑ «All Weather», μια νέα δυναμική, πρακτική και καινοτόμο συσκευασία έτοιμη για εξορμήσεις, παρουσιάζει ο Οίκος Μεταξά. Το «All Weather» είναι το αγαπημένο METAXA 5 Αστέρων σε ατομική γυάλινη φιάλη 200ml με κάλυμμα σιλικόνης, έτοιμο να μας ακολουθήσει σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: στο βαθύ μπλε του Αιγαίου (Aegean Blue) και στο δυναμικό κίτρινο (Scuba
Yellow).

Το ΜΕΤΑΧΑ «All Weather» συνοδεύει αποδράσεις στη φύση και χαρίζει τη γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ με πρακτικό τρόπο μετά από χίλιες-δυο δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Η συσκευασία από μαλακή σιλικόνη προστατεύει τη φιάλη από χτυπήματα μέσα στο σακίδιο, στο κατάστρωμα του πλοίου ή του σκάφους, στα βράχια της παραλίας στη διάρκεια του beach party. Προστατεύει επίσης το ΜΕΤΑΧΑ από την υπερβολική έκθεση στο φως. Σε παρέες, τα διαφορετικά χρώματα επιτρέπουν να ξεχωρίζεις πιο εύκολα τη φιάλη σου. Και φυσικά, η συσκευασία «All Weather» είναι επαναχρησιμοποιήσιμη.

Τα χρώματα του ΜΕΤΑΧΑ «All Weather» αντλούν την έμπνευσή τους από τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού. Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού ηλεκτρίζει το βλέμμα, δροσίζοντας τις αισθήσεις. Το δυναμικό κίτρινο του «All Weather» φέρνει στον νου τη ζεστασιά και τη λάμψη του ήλιου του Αιγαίου, που βρίσκεται στην ίδια την καρδιά του ΜΕΤΑΧΑ.

Το ΜΕΤΑΧΑ «All Weather» είναι προσιτό. Αρκεί ένα ΜΕΤΑΧΑ «All Weather» για να φτιάξετε πέντε ποτά ΜΕΤΑΧΑ & Tonic. Μοιράστε το περιεχόμενό του σε πέντε ποτήρια, προσθέστε πάγο, τόνικ και μια φέτα λεμόνι και τα ποτά της παρέας είναι έτοιμα!

Το ΜΕΤΑΧΑ «All Weather» απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν κοντά τους τη γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ στις αποδράσεις τους. Είναι ένα ιδανικό «οn the go» δώρο για αυτούς που αγαπούν τον δυναμικό τρόπο ζωής, αλλά και για όσους και όσες αναζητούν μια πιο σύγχρονη συσκευασία για το αγαπημένο τους ποτό, το ποτό με -ίσως- την πιο απαλή γεύση στον κόσμο.

Σχετικά με το METAXA

Ο Οίκος Μεταξά ιδρύθηκε το 1888 από το Σπύρο Μεταξά, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα του και να δημιουργήσει ένα ποτό μοναδικής γευστικής απαλότητας. Για να πετύχει αυτή την απαλότητα, η οποία και είναι μοναδική στο χώρο των ποτών διεθνώς, ο Σπύρος Μεταξάς εμπνεύστηκε μια αυθεντική τέχνη. Τόσο εξαιρετικό ήταν το επίτευγμα του Σπύρου Μεταξά, που επέτρεψε στο ΜΕΤΑΧΑ να διασχίσει τους αιώνες αναλλοίωτο, προοδεύοντας και κατακτώντας τη μία αγορά μετά την άλλη. Σήμερα ο Οίκος Μεταξά διαφυλάττει και συνεχίζει την τέχνη αυτή. Παράγει πάνω από 10.000.000 φιάλες το χρόνο και εξάγει σε 60 χώρες, περίπου το 80% της παραγωγής του.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα