Το πρώτο φιλί από τις 50 αποχρώσεις του γκρι

00:22 10/12/2013 - Πηγή: TNSite

Το πρώτο φιλί δεν είναι σαν τα άλλα. Ούτε στην πραγματικότητα, ούτε στον κινηματογράφο. Εξάλλου, η τέχνη μιμείται την αληθινή ζωή. Όλα ξεκινάνε δειλά δειλά και μετά παίρνουν φωτιά. Έτσι, έγινε και στις 50 αποχρώσεις του γκρι. Το πρώτο φιλί ανάμεσα στην Anastasia και τον Christian ήταν απλό, διακριτικό, αναγνωριστικό. Αν δεν είχαμε διαβάσει το εθιστικό βιβλίο που διηγείται μια φλογερή ιστορία, δεν θα φανταζόμασταν ότι μια τόσο αθώα πρώτη επαφή θα ήταν ο προάγγελος καυτών σέξι σκηνών που θα έκαναν πολλά συνεσταλμένα κορίτσια να κοκκινίσουν

από ντροπή.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου και χτες ήταν η στιγμή του φιλιού που δόθηκε έξω από την επιχείρηση του πάμπλουτου Christian Grey.

O 31χρονος Jamie Dornan που έχει δηλώσει καθαρά και ξάστερα ότι δεν τον τρομάζουν οι σέξι σκηνές ήταν πολύ κομψά ντυμένος με ένα σκούρο γκρι κοστούμι. Από την άλλη, η Dakota Johnson φορούσε μια μπεζ καπαρντίνα, ενώ τα μαλλιά της, κομμένα σε αφέλειες, ήταν απλά έως ατημέλητα.

Η σκηνή έχει ως εξής. Πλάνο νυχτερινό. Παγωμένο Βανκούβερ. Eταιρεία του Grey. Η φοιτήτρια λογοτεχνίας, Anastasia γέρνει και φιλάει τον προβληματικό επιχειρηματία Christian στο μάγουλο, ενώ εκείνος τη γραπώνει από τον ώμο με ύφος προβληματισμένο και αμήχανο. Η έλξη μεταξύ τους είναι θα καταλυτική και μοιραία.

www.peoplegreece.com

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα