Το πλάνο του Στέφενς

13:00 2/10/2013 - Πηγή: TNSite
Στα πρόσωπα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, έχει καταλήξει ο Χουμπ Στέφενς.

Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, την τελευταία πριν από την σημερινή-πρωινή αναχώρηση της «ασπρόμαυρης» αποστολής, ο Ολλανδός προπονητής έκανε κάποιες δοκιμές όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Ο 60χρονος τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα

4-2-3-1τον «Δικέφαλο του Βορρά», τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος θα έχει τους Κατσουράνη και Βίτορ μπροστά του, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας και ο Κίτσιου.

Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ.

Στοχ, Λούκας και Νίνης θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Λόπεθ, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Νέτσιντ και Σαλπιγγίδης.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Γιακουμής, Τζανδάρης και Κάτσε, ο οποίος περιμένει να μάθει την οριστική απόφαση της διοίκησης για την υπόθεσή του, και οι Γκαρσία, Βούκιτς.

Το ροτέισον στην αποστολή γίνεται εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα