Το οικονομικότερο τετραπύρηνο smartphone

01:49 30/5/2013 - Πηγή: TNSite

Aπό τα καταστήματα της Wind καθώς και μέσω της αλυσίδας Public-Multirama θα διατεθεί στην ελληνική αγορά το Honor 2 της Huawei, το οικονομικότερο smartphone με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων στα 299 ευρώ -χωρίς τυχόν επιδοτήσεις συμβολαίου.

«Το Huawei Honor 2 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου smartphone σε εξαιρετική τιμή, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν και να γνωρίσουν την εμπειρία χρήσης ενός

κινητού τηλεφωνου που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας», τόνισε ο κ. Jeffrey Zhang Rui, Terminals Director της Huawei Ελλάδας.

«Το εξαιρετικών επιδόσεων Huawei Honor 2 συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα αποκλειστικών smartphone που προσφέρει η Wind στους πελάτες της. Διαθέτει μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με αξεπέραστη τιμή στην κατηγορία του, ταιριάζοντας απόλυτα με τη στρατηγική Smartphone & Mobile Internet για Ολους της Wind», συμπλήρωσε ο Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της Wind Ελλάς.

Το νέο Huawei Honor 2 ξεχωρίζει ως το πιο οικονομικό τετραπύρηνο Android smartphone της αγοράς. Διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών HD τεχνολογίας IPS, μνήμη RAM 1Gb, βασική κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixels και δυνατότητα καταγραφής Full HD βίντεο στα 1080p. Επίσης, στα συν η μπαταρία των 2.150mAh και η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που ενσωματώνει.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα