Το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της εκπαίδευσης

22:42 20/9/2013 - Πηγή: TNSite
Το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ είναι το νέο σύγχρονο ΙΕΚ, που μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της εκπαίδευσης προσφέροντας προγράμματα σπουδών εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα από το Υπουργείο παιδείας. Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ αποκτά δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ισότιμο του κρατικού και είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα
και την Ευρωπαϊκή Ένωση. [Π.Δ. 231/29-7-98].

Η διοίκηση του ΙΕΚ αποτελείται από ανθρώπους που συνεχίζουν εδώ και πολλά χρόνια να προσφέρουν στην εκπαίδευση, υλοποιώντας το όραμα τους, «καλύτερη εκπαίδευση για όλους».

Το όραμα και η φιλοσοφία στηρίζονται στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στον σπουδαστή. Η φιλοσοφία διασπάται σε δύο σημαντικούς πυλώνες. Ο πρώτος πυλώνας αφορά τον “άνθρωπο”. Στον ανθρώπινο παράγοντα εντάσσονται το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και οι ευρύτεροι συνεργάτες, οι οποίοι ακολουθούν τις αξίες μας και φροντίζουν να τις κάνουν πράξεις ζωής και να τις μεταδίδουν στους σπουδαστές μας.

Ο δεύτερος πυλώνας έχει να κάνει με την πρόσβαση στη γνώση χωρίς εμπόδια. Για μας η εκπαίδευση είναι καθήκον πριν γίνει δικαίωμα και τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο πόσο μάλλον η οικονομική κρίση. Γι αυτό το λόγο προσαρμόσαμε τα δίδακτρα μας στην νέα οικονομική πραγματικότητα. καθιστώντας τα, τα χαμηλότερα της Ελληνικής αγοράς με ευνοϊκούς διακανονισμούς που επιλέγει ο ίδιος ο σπουδαστής μας. Επίσης προσφέρουμε υποτροφίες που χορηγούνται με βάση κοινωνικά και αξιοκρατικά κριτήρια

Στο ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ δίνουμε μεγάλη προσοχή στον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά και στις ανάγκες του, γιατί ο κάθε σπουδαστής είναι ξεχωριστός, έχει ξεχωριστές ανάγκες και ξεχωριστές απαιτήσεις τις οποίες καλύπτουμε.

Με συνεχείς έρευνες παρακολουθούμε τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγορά εργασίας, για αυτό και οι ειδικότητες μας είναι επιλεγμένες μέσα από μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων που διαθέτει το Υπουργείο Παιδείας ώστε οι σπουδαστές να έχουν σίγουρη είσοδο στην αγορά εργασίας .

Από το πρώτο κι ολας έτος λειτουργίας μας, κατακτήσαμε την πρώτη μας Πανευρωπαϊκή διάκριση. Σπουδαστής μας κέρδισε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η Εθνική Υπηρεσία των προγραμμάτων της ΕΕ Νέα γενιά σε δράση & Eurodesk.

Κάνουμε πράξη την ανάπτυξη ενός ΙΕΚ που στόχο έχει να διασφαλίσει σε όλους, ισότιμη πρόσβαση στην κοινωνία της γνώσης. Στόχος μας στο ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ είναι να προσφέρουμε όχι μόνο διπλώματα γνώσης και εξειδίκευσης αλλά διπλώματα σίγουρης επαγγελματικής αποκατάστασης.

ΙΕΚ ΕΝΩΣΗΥπατίας 6 Σύνταγμα210 32 35200www.iek-enosi.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα