Το ανανεωμένο VW Polo έρχεται την άνοιξη στην αγορά

19:04 29/1/2014 - Πηγή: TNSite

Το ανανεωμένο VW Polo θα διαθέτει προαιρετικά προβολείς LED , ενώ τα πίσω φώτα διατηρούν το σχήμα τους, αλλά διαθέτουν διαφορετική εσωτερική διακόσμηση . Τέλος , πέντε νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα .

Στο εσωτερικό , το ανανεωμένο Polo διαθέτει ανασχεδιασμένο σαλόνι και ένα νέο τιμόνι. Επίσης η κεντρική κονσόλα, η οποία

αποπνέει επίσης άνεμο ανανέωσης, διαθέτει νέα στοιχεία ελέγχου της θέρμανσης και του εξαερισμού .

Η VW αναφέρει ότι τις πιο σημαντικές αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας, το ανανεωμένο Polo τι έχει δανειστεί από το μεγαλύτερο VW Golf. Μεταξύ των συστημάτων περιλαμβάνονται το Automatic Post- Collision Braking System, που προσφέρεται στο πακέτο του στάνταρ εξοπλισμού.

Μεγάλες αλλαγές υπάρχουν στον τομέα των κινητήρων με νέους EU6 που είναι κατά 21% πιο οικονομικοί. Η VW θα εισάγει δύο νέα 3 - κύλινδρα σύνολα 1.4 - λίτρων diesel με 75PS και 90PS, που θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες μονάδες TDI 1.2 - λίτρων και 1.6 - λίτρων που υπάρχουν στο σημερινό μοντέλο .

Οι μονάδες βενζίνης περιλαμβάνουν δύο νέους κινητήρες 1.0 -λίτρων MPI με 60 PS και 75PS που αντικαθιστούν τις μονάδες του τρέχοντος μοντέλου 1.2 - λίτρων MPI . Οι δύο 1.2 - λίτρων TSI με 90PS και 105PS θα διατηρηθούν , όπως και ο 1.4 - λίτρων TSI με μονάδα απενεργοποιήσεις κύλινδρο ( ACT ) . Ο τελευταίος θα διαθέτει μια αυξημένη κατά 10 ίππους ιπποδύναμη, η οποία θα στάνει τα 150 άλογα.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα