Τίζερ: Ο Τζέιμς Φράνκο διασκευάζει Κόρμακ ΜακΚάρθι

23:42 22/9/2013 - Πηγή: TNSite

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Τζέιμς Φράνκο παρουσίασε στις Κάννες την πειραματική μεταφορά του βιβλίου του Ουίλιαμ Φόκνερ «As I Lay Dying» με ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον αποτέλεσμα και τώρα φέρνει στη Βενετία μια ακόμα μυθιστορηματική διασκευή για την οθόνη, το «Child of God» του γνωστού πλέον και στους σινεφίλ Κόρμακ ΜακΚάρθι («Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους», «Ο Δρόμος», «The Counselor») για το οποίο σήμερα κυκλοφόρησε

ένα μικρό και όχι πάντως αποκαλυπτικό τίζερ.

Με κοντινά πλάνα στον πρωταγωνιστή Σκοτ Χέιζ που κοιτάει την κάμερα απειλητικά και με μια περιγραφή του ήρωα στο voice over (ήταν Γερμανός με ιρλανδικές ρίζες. Το όνομά του ήταν Λέστερ Μπάλαρντ. Ένα παιδί του Θεού, όπως ίσως κι εσύ..) το λίγων δευτερολέπτων βίντεο μάς συστήνει τον κεντρικό χαρακτήρα. Έναν εξόριστο άνθρωπο του περιθωρίου που αποσύρεται σε μια σπηλιά και επιδίδεται σε ακολασίες και εγκλήματα. Μάλλον ο σκοτεινός δυστοπικός κόσμος του ΜακΚάρθι ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί μπροστά μας με όλες τις ρυπαρές φρικαλεότητες για τις οποίες είναι ικανό το ανθρώπινο είδος.

Τιμ Μπλέικ Νέλσον και Τζιμ Πάρακ και ο ίδιος ο Φράνκο πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή, ο οποίος συμμετείχε και στο «As I Lay Dying», ενώ το όνομά του αναφέρεται και στο επόμενο πρότζεκτ του Φράνκο, «Μπουκόφσκι», μια ματιά του πολυπαραγωγικού ηθοποιού και σκηνοθέτη επάνω στα παιδικά χρόνια του συγγραφέα.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα