Τηλεοπτική κατάντια. Τα γελοία «αποκλειστικά» για την Ζέτα και τη Νομικού…

08:57 20/9/2013 - Πηγή: TNSite

Αυτό που παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες στην τηλεόραση είναι μια κακοστημένη Kωμωδία. Ελπίζω οι ιδιοκτήτες των καναλιών να καταλαβαίνουν την κατάντια των επιλογών τους.

Είναι Κωμωδία να παρακολουθώ εκπομπές και «δημοσιογράφους» να μεταφέρουν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ και μάλιστα με περισσό στόμφο να προσπαθούν να πείσουν τον τηλεθεατή να τους παρακολουθήσει.

Είναι Κωμωδία-και γελάει όλη η πιάτσα με δαύτους-που για μια ακόμη φορά αντιγράφουν το Site μας για να γεμίσουν εκπομπές χωρίς να αναφέρουν την πηγή.

Αλλά δε μπορούν διότι

αν το κάνουν ο μυημένος τηλεθεατής θα μπεί θα διαβάσει και θα τους διαολοστείλει.

Και μη μου πείτε μετά ότι φταίει η τηλεόραση ή πώς το μαύρο κουτί έχει σκορπίσει ελέω κρίσης.

Είναι Κωμωδία να λένε ότι δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα προϊόντα στην Τηλεόραση.

Η τηλεόραση έχει πέσει διότι δεν υπάρχει πρωτογένεια. Δεν υπάρχει ρεπορτάζ. Υπάρχει αντιγραφή.

Τι να το κάνω το κορμί πατριώτη ή το τέλειο μεϊκ άπ και το κοντινό του Σκηνοθέτη το οποίο μετά print-άρω για το προφίλ στο Facebook…όταν αυτό που μου πλασάρεις το έχω διαβάσει πριν έναν μήνα;

Και καλά αυτοί το φέρνουν στο τραπέζι. Οι υπεύθυνοι των εκπομπών δε ελέγχουν. Δεν τσεκάρουν. Δεν διασταυρώνουν;

Είναι κατάντια. Πρόκειται για φαυλότητα. Πότε επιτέλους θα βγούμε από αυτή την παθογένεια;

Και για να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι. Δείτε την ημερομηνία στην φωτογραφία του κειμένου για την υπόθεση Μακρυπούλια Νομικού. Δείτε τι γράφαμε και πότε τα γράφαμε.

«Δευτέρα σήμερα και οι περισσότεροι κατεργάρηδες επιστρέφουν στους πάγκους τους. Αποτέλεσμα; Να αυξάνονται οι ζυμώσεις και μοιραία να διαρρέουν πληροφορίες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο διαβάσατε από το blog μου πληροφορίες που ήθελαν την Ναταλία Γερμανού να θεωρείται χρυσή εναλλακτική σε περίπτωση που η Ζέτα δεν παρουσιάσει το Dancing. Τι συνέβη όμως για να φτάσουν τα στελέχη του καναλιού σε αυτό το σημείο; Ποιος ο ρόλος της Δούκισσας Νομικού;

Εδώ και καιρό τα στελέχη του καναλιού επιδιώκουν να ρίξουν κι άλλο τα λεφτά της Ζέτας. Και το κάνουν με την προοπτική της περιστολής των εξόδων καθώς η διαφημιστική δαπάνη έχει κάθετη πρώτη περίπου 70% τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Ζέτα μετά από πολύ πίεση δέχτηκε μια μείωση πέρυσι αλλά καμία άλλη. Παρ όλα αυτά τα χρήματά της ανά επεισόδιο είναι πολλά. Πάρα πολλά. Κάθε επεισόδιο στοιχίζει για τον Αντ1 όσο ένας μηνιαίος μισθός κορυφαίου Τεχνοκράτη σε πολυεθνική με εμπειρία.

Η ένταση μεταξύ των δυο πλευρών είναι μεγάλη. Η Ζέτα έφτασε σε σημείο να πεί ότι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί δε θα την δούμε στο κανάλι και τα στελέχη στο Μαρούσι επέλεξαν στην αρχή την Δούκισσα.

Ωστόσο το κορίτσι μπορεί να θέλει όμως είναι ακόμη ανέτοιμο. Και κάπως έτσι βγήκε η Ναταλία στην επιφάνεια. Λέτε να σκάσει…»

Να τα χαίρεστε ρε τ΄ αποκλειστικά σας…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα