Τι θα φέρει στα ζώδια η Σελήνη του Δεκεμβρίου

12:50 29/11/2013 - Πηγή: TNSite

Γιατί η Σελήνη του Δεκεμβρίου είναι Γυναικεία; Γιατί ευνοεί τον έρωτα, την αγάπη και το καυτό πάθος; Τι θα φέρει στα ζώδια; Ποιος είναι ο παλμός που μας φέρνει, και συνταράσσει τις αισθήσεις; Υπάρχει ένα εκπληκτικό μυστικό στην φάση της Σελήνης που έρχεται! Και ευνοεί τρομερά τον έρωτα, και την μόνιμη αγάπη! Είσαι έτοιμη να μάθεις τα μυστικά της αγάπης που κρύβονται στο γλυκό, απαλό αλλά απόλυτα δυναμική φως αυτού του φεγγαριού; Πρόσεξε, έχει να κάνει με την ζωή σου!

Το Φεγγάρι που έρχεται, έχει

δύο καταπληκτικά χαρακτηριστικά, που και τα δύο, σηματοδοτούν τον Απόλυτο Έρωτα. Και έχει και τρία καταπληκτικά ονόματα: από τη μια, λέγεται Παλαιά Σελήνη, και θα δούμε γιατί, και από την άλλη λέγεται Μεγάλη Νύχτα! Αρχίζεις να νιώθεις το γυναικείο χαρακτήρα αυτού του τρομερού φεγγαριού; Επίσης, λέγεται Φεγγάρι της Αθηνάς! Και αυτό, γιατί είναι η μεγάλη Νύχτα της πάντα άγρυπνης κουκουβάγιας.

Το φεγγάρι του Δεκεμβρίου, φαίνεται στον ουρανό μικρότερο, και γι’ αυτό λέγεται Παλαιά Σελήνη, επειδή κάποτε, πιο παλιά, ήταν πιο μακριά από την Γη! Πότε; Την εποχή του καρκίνου, όταν το θηλυκό κυριαρχούσε!

Κάθε φορά που έχουμε Παλαιά Σελήνη, ξυπνάνε οι θηλυκές δυνάμεις του Καρκίνου, που έχει για Κυβερνήτη του την Σελήνη. Τα υδάτινα ζώδια, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, έχουν μια δεύτερη κυριαρχία! Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, αποκτούν όλη τη δύναμη και τη γοητεία του φεγγαριού, που πάντα λατρεύει την γυναίκα, και την βοηθάει να γίνει η μάγισσα του έρωτα!

Τα πύρινα ζώδια, Κριός, Λέων και Τοξότης, ευνοούνται από το γεγονός ότι αυτή η αρχέγονη Σελήνη, η μαγική, γίνεται επάνω στον Τοξότη, κάτω από το καυτό φως του δυνατού στον έρωτα Ήλιου.

Τα ζώδια του Αέρα τώρα, παίρνουν την δύναμή τους από το γεγονός ότι αυτή η Σελήνη, είναι η Σελήνη της Αθηνάς! Η Αθηνά, όπως και το σύμβολό της, η Κουκουβάγια, εποπτεύουν πολύ τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, νιώθουν την καυτή ανάσα αυτού του αρχέγονου φεγγαριού, που έχει την ιδιότητα να ξεσηκώνει τον πόθο. Η Σελήνη, ουσιαστικά, με τις φάσεις της πολιορκεί όλο τον δυναμισμό της Γης, την ξεσηκώνει, την κάνει να αναστατώνεται.

Και ερχόμαστε στο θέμα του έρωτα: η μαγεία όλων των φάσεων της Σελήνης που έρχεται, από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι να ολοκληρωθεί η πανσέληνος, έχει να κάνει με τον έρωτα απόλυτα, αλλά και με την ικανότητα να τον προκαλεί η γυναίκα! Αν το προηγούμενο φεγγάρι του Νοεμβρίου, είχε την ικανότητα να συσσωρεύει την ενέργεια, αυτό το φεγγάρι έχει ελκτική δύναμη! Τι σημαίνει αυτό; Πως πρέπει να πάρεις το θέμα του έρωτα στα χέρια σου!

Η δύναμη αυτού του γεμίσματος του φεγγαριού, είναι απόλυτη, είναι πέρα από τα δυνάμεις των αντρών να την πολεμήσουν. Εννοούμε συναισθηματικά . Αν θέλεις κάποιον, είναι η στιγμή να εξαπολύσεις την σαγήνη σου, να στήσεις τη γλυκιά παγίδα της αγάπης! Έχεις μπροστά σου 20 εκπληκτικές ημέρες, όπου πρέπει να οπλιστείς με τόλμη και να διεκδικήσεις την καρδιά του άντρα που θες!

Τα όπλα σου είναι πρώτα και κύρια βέβαια, η αυτοπεποίθηση σου. μετά η θηλυκότητα, που πάντα αυξάνει με την δύναμη της Σελήνης. Και τέλος, το να συγκεντρώσεις την ενέργειά σου! και να την εξαπολύσεις, επάνω σε αυτόν που αγαπάς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που στοχεύει την καρδιά!

Μάζεψε όλο σου τον πόθο, οραματίσου τον άντρα που θέλεις, στείλε του την αγάπη σου, πες το όνομά του γλυκά, σαν επίκληση! Κάψε λίγο λιβάνι, γέμισε με αρώματα το μπάνιο σου και νιώσε την θηλυκή σου ενέργεια να στοχεύει τον άντρα που θες! Και ο έρωτας θα είναι το έπαθλό σου!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα