Τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Νομικός;

12:21 6/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Χρήστος Νομικός έπαιξε σε πάρα πολλούς ρόλους σε ταινίες, σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε διάφορες βιντεοταινίες. Άλλωστε, ο ηθοποιός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού το πλούσιο βιογραφικό του «μιλά» από μόνο του. Οι περισσότεροι πάντως, οι πιο νέοι δηλαδή, θα τον θυμούνται να υποδύεται τον σκληρό Ορφανό, τον πατέρα της Λίζας στη σειρά του MEGA «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Ο ηθοποιός σήμερα, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, είναι πλέον συνταξιούχος. Περνά το χρόνο του με καλούς του φίλους παίζοντας

μπουζούκι και τραγουδώντας όταν μαζεύονται σε διάφορα σπίτια. Αυτό είναι και ένα από τα χόμπι του: το μπουζούκι.

Παρακολουθεί πολύ τηλεόραση αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να την κρίνει. Ούτε μπορεί να κρίνει ποιοι αξίζουν να γίνουν ηθοποιοί και ποιοι όχι. Κι αυτό γιατί δεν θα έπαιρνε ποτέ το ρίσκο να συμβουλεύσει κάποιον για μια απόφαση ζωής.

Πιστεύει ότι όλες οι γενιές έχουν τα προβλήματά τους, πάντως. Κι όταν τον ρωτούν για τη συμμετοχή του ή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε σειρές, πάντα, με χαμηλό προφίλ, απαντά ότι ακόμη και οι επαναλήψεις που προβάλλονται, δεν σημαίνει ότι κάνουν επίκαιρους κάποιους ηθοποιούς. Άλλωστε, αυτό που μέτραγε πάντοτε για εκείνον, ήταν η δουλειά του και όχι τα εφήμερα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα σήμερα;

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα