Τι κάνει σήμερα η Τέτη Σχοινάκη;

12:14 14/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ποιος δεν θυμάται την ταινία «Ο τελευταίος άνδρας» στην οποία ο Κώστας Βουτσάς ως πρωταγωνιστής έδινε εντολές στη σύζυγό του να του φέρει τις παντόφλες, να τον φροντίζει και γενικά να του κάνει (αμέσως) τις επιθυμίες του…

Από την άλλη, ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε μία σύζυγο η οποία διακήρυττε τον φεμινισμό. Αυτή ήταν η Τέτη Σχοινάκη σε μία ταινία που μέχρι και σήμερα (προβάλλεται πολλές φορές) έχει μείνει για τις… ατάκες της.

Η Τέτη Σχοινάκη,

όπως αποκαλύπτει στο newsbeast.gr, μετά από 35 χρόνια δουλειάς στο χώρο της υποκριτικής και έχοντας μόλις λίγα χρόνια να εμφανιστεί σε κάποια δουλειά, ασχολείται και με το χώρο των εκδόσεων.

Η ηθοποιός έχοντας τεράστια εμπειρία και αξιόλογη δουλειά στο βιογραφικό της, υποστηρίζει ότι οι νέοι αξίζει να προσπαθήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο χώρο της αρκεί φυσικά να έχουν και το ταλέντο, που είναι αυτό που μετράει. Αναφέρει μάλιστα ότι είναι της άποψης ότι μπορεί αρκετοί ηθοποιοί να άντεξαν στο χρόνο όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλοί στη δουλειά της. Λέει δε ότι υπάρχουν και πολλοί νέοι εξίσου αξιόλογοι.

Τα χόμπι της Τέτης Σχοινάκη περιστρέφονται γύρω από το Διαδίκτυο. Εκείνη, μέσω προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απαντά στους ιντερνετικούς της φίλους και βοηθά όσους ζητούν τις συμβουλές της. Παρακολουθεί ειδήσεις και ενημερώνεται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και εύχεται να καταφέρουν οι Έλληνες να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Η Τέτη Σχοινάκη πάντως παρά τις σειρές που τείνουν να εκλείψουν από την ελληνική τηλεόραση είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που μέχρι και σήμερα προβάλλονται ταινίες που πρωταγωνιστούν ηθοποιοί που άφησαν εποχή αλλά και ηθοποιοί που πρωτίστως έχουν ξεχωρίσει για τη δουλειά τους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα