«Θέλουμε κάποιον να μας εμπιστεύεται»

16:14 27/5/2013 - Πηγή: TNSite
Αιχμές για την εμπιστοσύνη που (δεν) έδειξε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο Σέρχιο Ράμος, στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρείας της εθνικής Ισπανίας.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον βοήθησε να βελτιωθεί σε ατομικό επίπεδο, αλλά από το 2010 που έφτασε στη Μαδρίτη ουδέποτε έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες.

Στη συνέχεια, ο εκ των αρχηγών της «βασίλισσας» υποστήριξε πως οι περιπτώσεις του Γιουπ Χάινκες και του Κάρλο Αντσελότι είναι πολύ καλές.

«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για το μέλλον του. Δεν νομίζω ότι ο Μουρίνιο είχε

λόγο για να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν αποφάσισε να φύγει για κάποιο λόγο, τότε σεβόμαστε την απόφασή του. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για εκείνον. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και με βοήθησε αρκετά στο παιχνίδι.

Ο πρόεδρος θα αποφασίσει ποιος είναι ο ιδανικός προπονητής να τον αντικαταστήσει. Κανείς δεν ρώτησε ποιος θα είναι ο καλύτερος για αυτή την ομάδα. Τώρα θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο και να κερδίσουμε την Οσασούνα. Δεν είχαμε μία καλή σεζόν, αλλά τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Σε συλλογικό επίπεδο χρειαζόμαστε έναν προπονητή που θα εμπιστεύεται το ρόστερ και δεν θα τρέφει ψευδαισθήσεις. Κάποιον να είναι φιλόδοξος να πετύχει πράγματα. Ο Χάινκες και ο Αντσελότι είναι εξαιρετικοί προπονητές, αλλά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να έρθει. Εδώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές από διαφορετικές χώρες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Μουρίνιο εδώ δεν μας έδειξε εμπιστοσύνη».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα