Θέλει παραμονή Καμπάιγ ο Πάρντιου

19:56 25/7/2013 - Πηγή: TNSite
Καμία πρόταση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για τον μέσο της Νιούκαστλ, Γιοάν Καμπάιγ, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των «καρακαξών», Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία ο Γάλλος να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Το όνομα του Καμπάιγ έχει ακουστεί ως φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός της

Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, μέχρι στιγμής κανένας σύλλογος δεν έχει καταθέσει πρόταση στα γραφεία της ομάδα για τον Γάλλο, τον οποίο ο 52χρονος θέλει να κρατήσει στην ομάδα.

«Προφανώς και είναι ένας παίκτης που θέλω να κρατήσω. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Η νέα χρονιά θα είναι ιδανική για τον παίκτη», τόνισε αρχικά ο Πάρντιου και συμπλήρωσε: «Είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Ο Γιοάν είναι 100% επαγγελματίας».

Αναφορικά με το μέλλον του Καμπάιγ στις «καρακάξες», ο Άγγλος τεχνικός ανέφερε και κατέληξε: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση από καμία ομάδα. Μέχρι στιγμής είναι παίκτης της Νιούκαστλ. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι φήμη».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα