Θέλει Ντρογκμπά ο Μουρίνιο

22:07 12/12/2013 - Πηγή: TNSite
Την επιθυμία του να βρει αντίπαλο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη επί της Στεάουα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι ξεκαθάρισε επίσης ότι η ομάδα του δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Γαλατασαράι είναι ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους της Τσέλσι και ο Μουρίνιο ζήτησε από τη Θεά Τύχη να φέρει στο δρόμο του τον Ντρογκμπά, προκειμένου οι δυο τους να ξανασμίξουν ξανά για 180 λεπτά έστω και ως αντίπαλοι.

«Θα είναι εκπληκτικό για τον Ντιντιέ να επιστρέψει

εδώ μέσα (Στάμφορντ Μπριτζ) και να νιώσει ότι και εγώ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τον αποθεώσει περισσότερο από εμένα και ο ίδιος θα νιώσει εξαιρετικά» τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του ομάδα.

«Η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τους ίδιους παίκτες, η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ισχυρή και η Ρεάλ είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι έχοντας και τον Μπέιλ. Εμείς είμαστε ακόμα μακριά από τον τίτλο του φαβορί. Ας περάσουμε στα προημιτελικά και τότε θα δούμε τι θα έχει αλλάξει».

Ο Μουρίνιο κάλεσε μάλιστα τους παίκτες του να σταματήσουν πλέον να σκέφτονται το Τσάμπιονς Λιγκ και να αφοσιωθούν στις αγγλικές διοργανώσεις αφού η Τσέλσι καλείται να καλύψει το χάντικαπ βαθμών από την κορυφή και την Άρσεναλ.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα