Θάνατος μυστήριο στη Βρετανία. Οι ιατροδικαστές δείχνουν χρήση κάνναβης

17:03 31/1/2014 - Πηγή: TNSite

Οι εξετάσεις αίματος της νεαρής από το Boscombe, έδειξαν υπερβολική χρήση της ναρκωτικής ουσίας, που προκάλεσαν καρδιακή ανακοπή.

Η γυναίκα φαίνεται να δηλητηριάστηκε από ένα τσιγάρο κάνναβης το οποίο δεν είχε συνδυάσει με χάπια ή αλκοόλ. Στις τοξικολογικές εξετάσεις , δεν βρέθηκε αλκοόλ ή κάποια ουσία που να δείχνει πως ακολουθούσε αγωγή.

Μια φίλη της ανέφερε ότι η 31χρονη κάπνιζε κάνναβη αξίας 60 λιρών την εβδομάδα, πράγμα που η οικογένειά της το αμφισβήτησε.

"Η Moss συνήθιζε κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, να καπνίζει και ένα τσιγάρο" ανέφερε η μητέρα της Kim.

Σε

δήλωσή του ο Lucy Dawe, από την ομάδα καταπολέμηση της κάνναβης ανέφερε: "Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κάνναβη επειδή είναι φυτό δεν είναι επικίνδυνη, κάτι το οποίο δίνει στους ανθρώπους μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας."

Από την πλευρά του ο Peter Reynolds, που είναι υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης είπε: "Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ο θάνατος του καθενός μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την κάνναβη".

Αυτός είναι ο πρώτος θάνατος γυναίκας στην Αγγλία που αποδίδεται αποκλειστικά σε χρήση κάνναβης, ενώ ο πρώτος που έχασε τη ζωή του για το συγκεκριμένο λόγο, ήταν ένας 36χρονος από το Pembrokeshire το 2004.

(Πηγή: Metro.co.uk)

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα