«Θανάσιμα εργαλεία-η πόλη των οστών»: ένα εκδοτικό φαινόμενο στη μεγάλη οθόνη

12:49 22/9/2013 - Πηγή: TNSite

Βασισμένη στη μπεστ σέλερ ομώνυμη σειρά βιβλίων της Kασάντρα Κλερ, της νέας σταρ στη λογοτεχνία του φανταστικού, η ταινία του Χάραλντ Ζουάρτ φιλοδοξεί να κατακτήσει το νεανικό κοινό των multiplex, όπως έκαναν στο παρελθόν οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ αλλά και οι ήρωες στο «Λυκόφως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταινία για τον Τσαϊκόφσκι αυτολογοκρίνεται στην ομοφοβική Ρωσία!

«Θανάσιμα εργαλεία-η πόλη των οστών»

Στον ρόλο της βασικής ηρωίδας, της Κλέρι Φρέι, εμφανίζεται η ανερχόμενη Λίλη Κόλινς, η κόρη

του Φιλ Κόλινς. Στην υπόθεση της ταινίας, μια φαινομενικά συνηθισμένη κοπέλα ανακάλυπτει έναν κρυμμένο κόσμο και μαζί με αυτόν ένα απρόβλεπτο πεπρωμένο. Όταν η Κλέρι πηγαίνει στο κλαμπ «Πανδαιμόνιο» στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε έναν φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε έναν φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη – και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Με σκοπό να φτάσει στην αλήθεια η Κλέρι θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι σε μια άλλη Νέα Υόρκη που βρίσκεται κρυμμένη σε έναν κόσμο – την Downworld. Θα γίνει μάρτυρας μιας απίστευτης περιπέτειας γεμάτη δαίμονες και πλάσματα τους σκότους…

Tα βιβλία της Κασάντρα Κλερ έχουν ήδη μεταφραστεί σε 36 γλώσσες και έχουν πουλήσει παραπάνω από 22 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως. Το 2009 ήταν η χρονιά που το μυθιστόρημα άρχισε να γίνεται ταινία, κάτι το οποίο δεν είχε φανταστεί η Κασάντρα Κλερ, όπως έχει δηλώσει. «Ήταν πραγματικά ένα μαγικό ταξίδι από τη σύλληψη της ιδέας για το βιβλίο μέχρι τα γυρίσματα της ταινίας», έχει σχολιάσει η συγγραφέας.

Πρωταγωνιστούν οι: Λίλη Κόλινς, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Λένα Χίντεϊ, Κέβιν Ζέγκερς, Τζάρεντ Χάρις. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα