«Θα γελούσε με την προσφορά μας»

06:15 30/4/2013 - Πηγή: TNSite
Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί από τη διοίκηση για να διαπραγματευτεί την επέκτασή του. Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αυτή έχει προκαλέσει κινητικότητα σε πολλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν τον έμπειρο μέσο. Ανάμεσα σε αυτές, φέρεται είναι και η Φούλαμ, όπως δημοσίευσαν εφημερίδες της Αγγλίας.

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, μιλώντας για την πιθανότητα

απόκτησης του Λάμπαρντ, παραδέχτηκε πως είναι πολύ μικρή. «Ο Φρανκ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα ήταν χρήσιμος σε κάθε προπονητή. Ασφαλώς και θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Όμως αναγνωρίζω πως η πιθανότητα να συνεργαστούμε τον επόμενο χρόνο είναι πολύ μικρή. Το πιθανότερο είναι να λάβει υπόψη του άλλες, καλύτερες προτάσεις, τις οποίες είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη στα χέρια του», είπε με ρεαλισμό ο Γιολ.

Για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εκτίμησή του, ο Γιολ προχώρησε σε μια δήλωση, η οποία δείχνει πως έχει αίσθηση του χιούμορ. «Αν ο Λάμπαρντ άκουγε την πρότασή μας, στην καλύτερη περίπτωση θα χαμογελούσε, στην χειρότερη θα ξεκαρδιζόταν στα γέλια», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Γιολ, χωρίς, ωστόσο να αποκαλύψει την πρόταση αυτή.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα