Τέλος στο βρετανικό reality της ντροπής για την Ελλάδα

13:21 30/7/2013 - Πηγή: TNSite

Άρον, άρον μάζεψαν τα μπογαλάκια τους από τον Κάβο της Κέρκυρας οι παραγωγοί του κατάπτυστου reality «What happens in Kavos», που προβαλλόταν από το Channel 4 και έδειχνε Βρετανούς τουρίστες να επιδίδονται σε όργια και άγρια μεθύσια στο γνωστό θέρετρο.

Μπορεί το πρώτο επεισόδιο του reality να το είδαν πάνω από 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές και αρκετοί Βρετανοί να έγιναν έξαλλοι, βλέποντας τι κάνουν στις διακοπές τα βλαστάρια τους, όμως η διοίκηση του Channel 4 έγινε

ακόμα πιο έξαλλη όταν έμαθε τις μεθόδους που ακολουθεί η παραγωγή, ώστε ουσιαστικά να στήνει η ίδια τα όργια.

Με το που έγινε γνωστό στο βρετανικό κανάλι ότι η παραγωγή υποσχόταν ειδικό χρηματικό μπόνους προκειμένου να βρίσκουν μεθυσμένες κοπέλες που ήταν πρόθυμες να κάνουν sex χωρίς προφυλάξεις και να παίρνουν μόνο το χάπι της επόμενης μέρας έγινε ο κακός χαμός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύφθηκαν και άλλες μυστικές συμφωνίες που έκανε η παραγωγή με νεαρούς Βρετανούς, οι οποίοι για λίγα ευρώ ήταν πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε τους ζητήσει, ακόμα και να συμμετέχουν σε ομαδικά όργια ή να πίνουν τα ίδια τους τα ούρα!

Στελέχη του Channel 4 διάβασαν σημειώματα των μελών της εταιρείας παραγωγής, στα οποία έδιναν οδηγίες να επικεντρώνονται σε ιστορίες που είχαν να κάνουν με sex χωρίς προφύλαξη, αλλά και με ευάλωτους μεθυσμένους Βρετανούς, οι οποίοι πήγαιναν στον Κάβο για να δουλέψουν ή να διασκεδάσουν.

Τώρα η εταιρεία παραγωγής αναζητά τρόπους για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού όμως αποδείχθηκε, όλα όσα προβάλλονταν στο κατάπτυστο αυτό reality ήταν στημένα!


Το Channel 4 πάντως δεν προτίθεται να δώσει το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο του reality, που πέρσι είχε προκαλέσει σάλο και είχε δυσφημήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα