Τα ζώδια σήμερα 30/09/2013

07:57 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Κριέ. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Η Σελήνη σήμερα, που κινείται στον Λέοντα, σε ευνοεί και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες ως τώρα, θα βρουν λύσεις που θα

σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, και να λύσεις όποιες διαφορές μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις σύντροφο, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εξακολουθεί να σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι έντονος, φίλε Ταύρε, και καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου. Είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου, αγαπητέ Ταύρε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, θα έχεις αυτήν την περίοδο αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις και να βρεις το άτομο που σου ταιριάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στην δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις από εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με ζητήματα που μπορεί να σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε στη σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Δίδυμε. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν σκεφτείς και πριν συζητήσεις διεξοδικά με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οι συνθήκες είναι ιδανικές, για να πετύχεις την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα σου γίνουν οικονομικές προτάσεις, που πριν αποδεχτείς πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Καλό θα είναι να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου αυτή την περίοδο είναι καλή και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, φίλε Καρκίνε, αν το προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Καλό θα είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, για να αποφύγεις αντιθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, μην κάθεσαι καθόλου αυτή την περίοδο, που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, γιατί η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στην δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά είναι σίγουρο ότι αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ημέρα σου δίνει λίγο παραπάνω ένταση από αυτή που μπορείς να διαχειριστείς, αγαπητέ Λέων. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου με κάθε αφορμή στους κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί μετά θα στεναχωρηθείς και θα προσπαθείς μάταια να διορθώσεις τα λάθη σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Λέων, η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα, που δεν έχουν σημασία και ανήκουν στο παρελθόν. Αν είσαι ένας… ελεύθερος και ωραίος Λέων, φρόντισε να ζήσεις την ζωή σου πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα, ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις που θα έχεις, θα είναι πολύ θετικές στην πορεία, φίλε Παρθένε. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές, φίλε Παρθένε. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν, με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άρχισε να φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, θα σου αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα, προς όφελος σου. Μην την αρνηθείς!

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, αλλά καλό θα είναι να βρεις χρόνο να το κάνεις, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, η κατάσταση στα αισθηματικά σου, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, σε καινούργια ξεκινήματα που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε ενοχλούν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις προς τα έξω, φίλε Σκορπιέ. Αν ακόμη δεν έχεις σύντροφο μην στεναχωριέσαι, γιατί πολύ σύντομα θα σου χαμογελάσει η τύχη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, αρκετές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έναν μικρό εκνευρισμό, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Σήμερα μη λες πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Κάποια ευχάριστα γεγονότα και η καλή σου διάθεση, φίλε Τοξότη, βελτιώνουν την επικοινωνία με το σύντροφό σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του το σημερινό βράδυ. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου αυτή την περίοδο, να ξέρεις ότι μπορεί να σου έρθουν τα καλύτερα, αρκεί να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, ώστε να τα διατηρήσεις σε μία καλή κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Το μήνυμα που σου δίνουν οι πλανήτες τη σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και διαρκώς τους αναβάλλεις. Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε. Φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από το άγχος που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, φρόντισε να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθε να αξιολογείς σωστά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μην επαναπαύεσαι σε όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς και δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, με την καλή διάθεση που έχεις, σίγουρα αυτή την περίοδο θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα θέματα της δουλειάς μην απαισιοδοξείς, φίλε Υδροχόε, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Στα οικονομικά σου να προσέχεις τα απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια οι συζητήσεις που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Τήρησε το πρόγραμμα που έχεις και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στον Σκορπιό, φίλε Ιχθύ, σε ευνοούν να λύσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Και αν δεν έχεις σύντροφο, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές, ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, εκκρεμότητες, διδυμοι, λεων, προυπολογισμος, νέα, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, σκοπια, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, οψη, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, ψυχολογια, αγχος, ασχολεισαι, ατομο, αφορμη, βραδια, βραδυ, γεγονοτα, γινει, γινονται, γνωριμια, δευτερα, δεχεσαι, δυστυχως, δωρο, ευκαιρια, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, ενεργεια, εξοδα, επικοινωνια, ερμης, ζωη, ζωδιο, ηρεμια, καρκινος, λαθη, λαθος, λογια, μαζι σου, μικρο, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νευρα, ξεκινημα, οφελος, πεισμα, προβληματα, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σκεψεις, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, φιλε, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δουλειες, δωσε, για σενα, κοιμασαι, καρδια, σωστο, τοξοτη, θεματα, χαλαρα
Τυχαία Θέματα