Τα ζώδια σήμερα 28/07/2013

14:09 28/7/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις

λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου. Αν σε βασανίζει ακόμη η μοναξιά, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνησή σου και να εκδηλώσεις έντονα τις προθέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν στην επίτευξή τους. Απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, αγαπητέ Ταύρε, θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Ταύρος καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβληματικά θέματα και να απολαύσεις μια ήρεμη Κυριακή, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα, πριν εξετάσεις αν έχεις το ανάλογο περιθώριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις κάποια φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετική ματιά. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, ευτυχώς υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό σου δίνει δυνάμεις και κουράγιο για να ανταπεξέλθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που περνούν από σαράντα κύματα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις βρει το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν αφήσεις την γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Δίδυμε, στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου έχουν έξοδα που δεν περιμένεις και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να αλλάξεις όσα δεδομένα της ζωής σου δεν σε καλύπτουν πια και η διάθεση σου είναι επίσης κατάλληλη για να το επιχειρήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες, γιατί οι εντάσεις παραμονεύουν και κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει καθόλου. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Καρκίνος. Άφησε τις ανασφάλειες, που είναι αβάσιμες, και προχώρησε τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Λέων καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία αλλά και η ευελιξία θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου αρχίζουν να αποδίδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, μην αγχωθείς με όσα αναπάντεχα συμβούν σήμερα, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο περισσότερο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, βγες από το καβούκι που έχεις κλειστεί, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, ίσως να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, εξ αιτίας γεγονότων που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε με ηρεμία όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, εσύ που είσαι Ζυγός θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να εξελιχθεί και, γιατί όχι, να ανθίσει… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε πισωγυρίσματα ερώτων του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Σκορπιέ, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορεί να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα και πρέπει να έχεις το νου σου, για να το αναγνωρίσεις άμεσα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς σε αποφάσεις που νομίζεις πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας για να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου να είσαι ευέλικτος αλλά και έντιμος και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει, γιατί αυτή η Κυριακή είναι μία παράξενη ημέρα για το ζώδιό σου και μπορεί να σε παραπλανήσει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να εξοφλήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα χρέη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος και ωραίος… να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Είναι στο χέρι σου να δώσεις ή όχι το πράσινο φως για κάτι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα επιστρέψουν θέματα του παρελθόντος που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν ελέγξεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα φίλε Ιχθύ, το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στόχο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, βγες, διδυμοι, καιρος, λεων, δραση, φως, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, αιγοκερως, βημα, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, προγραμμα, σημερινη, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, φως, ψεματα, ωρα, αγαπη, αγχος, ατομο, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γνωριμια, γοητεια, δυνατοτητα, δειξε, ευχαριστο, ευκαιρια, ειλικρινα, υπαρχει, εξετασεις, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιτυχια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, καρκινος, κυματα, κινηση, κλιμα, λαθη, λογια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, ομορφη, ουσιαστικα, πεισμα, πνοη, προβληματα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, τρεξιμο, τρυπες, φιλε, χερι, χασμα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, κυριακη, μπροστα, τοξοτη, θεματα, βγες, ωραιο
Τυχαία Θέματα