Τα ζώδια σήμερα 26/10/2013

06:28 26/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα πελαγώσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική, λόγω

των επιρροών που δέχεσαι από τη θετική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σύντομα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα και οι πλανήτες σε ευνοούν, να προχωρήσεις τώρα στην σύναψη μίας ερωτικής σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Στα οικονομικά, απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ο εκνευρισμός που νοιώθεις, θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ταύρε, και θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Τοξότη, με τον Δία από τον Καρκίνο. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική, εσύ θα πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς και να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις ανάγκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Δίδυμε, απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια μεγάλη βιασύνη να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα φόρτε τους. Αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, καθώς θα σου συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις το δυναμισμό και τη θέληση να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σε μπερδεύουν, αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμη, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα;

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Καρκίνε, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία, μην σταματάς την αναζήτηση γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, γιατί μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όλα, με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Λέων, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δίνεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, που ήταν λίγο περίεργες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σταμάτα να βλέπεις τις καταστάσεις μονόπλευρα, φίλε Λέων, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με την συζήτηση, θα μπορέσει να σου εξηγήσει. Και αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στη δουλειά σου για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους. Στα οικονομικά σου έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, με συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφιερωθείς στη σχέση σου, φίλε Παρθένε. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρνα κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, που είναι θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα τις περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ζυγέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Δία. Θα νιώθεις μερικές φορές ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που προσπαθεί να σου επιβάλει το ταίρι σου, φίλε Ζυγέ, και αυτό σε φέρνει σε σύγκρουση μαζί του. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό τον καιρό θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι για εσένα μέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα στους φιλικούς σου Ιχθείς. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Όσο για τις μοναχικές ψυχές του ζωδίου, θα έχετε πολλές συναντήσεις και αρκετές κατακτήσεις αυτό το βράδυ, αν αποφασίσετε να βγείτε έξω για διασκέδαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η μέρα σου χαρίζει θετική διάθεση, φίλε Τοξότη. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα μπορέσεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό, αγαπητέ Τοξότη, και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Όσο για σένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στην ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι, κινήσου γρήγορα, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Τοξότης. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα και ασχολήσου με τις δικές σου αρμοδιότητες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, φίλε Αιγόκερε, και ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θέλεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, η μέρα είναι πολύ θετική και αν κινηθείς ανάλογα, δεν θα αργήσει να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού ή ακόμη και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, αρχίζουν να αλλάζουν και βελτιώνονται αισθητά. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά, για σένα που είσαι Υδροχόος. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα τώρα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις μαζί του και μην δίνεις άφεση αμαρτιών στα ατοπήματά του, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ελεύθεροι Ιχθείς ανανεώστε την εμφάνισή σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα, θα λύσει σημαντικά θέματα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, νέα, λεων, βασεις, καιρος, βγείτε, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , έκλειψη σελήνης, σκοπια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, περιοδος, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, φυσικη, ψυχολογια, αγκαλια, αγχος, αισιοδοξια, βραδια, βραδυ, γεγονοτα, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, διαστημα, δωσει, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκνευρισμος, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ιδιο, ηρεμησε, ισορροπια, καρκινος, μαζι σου, μοναξια, μπορεις, μυαλο, μονα, ουσιαστικα, οφελος, προβληματα, ρολο, σαββατο, συζητηση, συντομα, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, σχολια, ταυρος, ταση, φιλε, ψυχολογικα, ομορφα, αγορες, δικιο, δωσε, δωσεις, για σενα, κοιμασαι, νιωθεις, ουδετερα, πηγες, σωστο, τοξοτη, θεματα, θετικα, χαλαρα, ξεκινησε, ψυχες
Τυχαία Θέματα