Τα ζώδια σήμερα 25/06/2013

14:22 25/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ίσως να νοιώθεις έντονο εκνευρισμό και να βλέπεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα, για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Κριός, διοχέτευσε την ενεργητικότητα και την “επιθετικότητα” που θα σε διακατέχουν την σημερινή ημέρα στον ερωτικό σου τομέα και πέρασε όμορφα

με τον σύντροφό σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν, φίλε Κριέ. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενό σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά, μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά καλό θα είναι να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος, ίσως να αισθανθείς εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, φίλε Ταύρε, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Δίδυμε, και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Καλό θα είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Όσες διαφωνίες και αν έχεις με τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, γι’ αυτό μην τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Αν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε σήμερα να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να μην εκνευριστείς με κάποια ασήμαντα θέματα, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης είναι τα παράπονα, φίλε Καρκίνε, γι’ αυτό μην αντιδράς αρνητικά, όταν ο σύντροφός σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο για εκείνον. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο με τον Ποσειδώνα σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σε δικαιώσουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις αντιμετωπίσεις με αρκετή προσοχή.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, και θα σου δώσουν λύσεις σε ορισμένα θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά ζητήματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξή σου. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές τις ιδιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι σε λογικά πλαίσια, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Λέων, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι έντονος, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κληρονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, οι οποίες μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος, λόγω της νέας θέσης της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να εκδηλωθείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μήπως επίσης θα έπρεπε να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, φίλε Παρθένε. Ωστόσο, μπορείς να τα φέρεις όλα εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Μία περίεργη ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σε γεμίσει ανασφάλειες σχετικά με την πορεία των οικονομικών σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής, μην κάνεις άσκοπες αγορές και σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις παράτολμες επενδύσεις, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σκληρή συμπεριφορά που έχεις καμιά φορά απέναντι στον σύντροφό σου, δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και εκείνον να σε κατανοήσει όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους, για να βγείτε και να περάσετε καλά αυτό το καλοκαιρινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με κάποιους συνεργάτες σου, από σήμερα αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Αν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου μπορούν να λυθούν, φίλε Σκορπιέ, αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις κρυψίνους, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις την καλή ψυχολογική σου κατάσταση, μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό σου τομέα. Επίσης, προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φίλε Τοξότη, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, ώστε να βρεθούν οι πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας, αλλά απολαύστε την ελευθερία σας, κάνοντας πράγματα που δεν θα μπορούσατε, όντας δεσμευμένοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος, εσύ που είσαι Τοξότης. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να “τρελαίνεσαι”, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου και εν τέλει, να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό αυτήν την Τρίτη και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά, αλλά μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από τον σύντροφό σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά του. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει τη διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Αν πάλι αυτή την περίοδο βιώνεις ερωτικές μοναξιές, κάνε κάτι γι’ αυτό και μην περιμένεις το άλλο σου μισό με σταυρωμένα τα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, φίλε Αιγόκερε. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι εντελώς προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας παρέα με τον σύντροφό σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων για να ανανεωθείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές, φίλε Ιχθύ. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά που πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητά τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα, από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, εκκρεμότητα, βγείτε, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, βγείτε, αιγοκερως, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, οψη, ρουχα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, αγχος, ατζεντα, ατομο, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γινεται, διαστημα, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, ελευθερια, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επρεπε, εριστικος, ερχονται, ζωδιο, ιδεες, υπηρχαν, ηρεμια, ισορροπια, καρκινος, κλιμα, λαθος, λεπτομερειες, λειπεις, μακρια, ματι, μπορεις, ομορφη, ονομα, οντας, ουσιαστικα, προβληματα, ρισκο, σειρα, σκορπιος, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, τι ειναι, τριτη, φιλε, φορα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δωσε, γνωσεις, ιδιαιτερα, μεινε, μπροστα, νιωθεις, τοξοτη, θεματα, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα