Τα ζώδια σήμερα 25/01/2014

02:16 25/1/2014 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου, που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου,

αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την ανάλογη διαλλακτικότητα στον σύντροφό σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά ευχαριστήσου τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Κριέ, μην απαισιοδοξείς στα θέματα εργασίας, γιατί διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και μην παραστρατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο και να σε επηρεάζει. Αν μπορείς (και έχεις βέβαια την δυνατότητα) προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε να σκεφτείς, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί, με τους οποίους θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα και τις συζητήσεις που να αφορούν στο μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις, αλλά αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με την εύνοια του Άρη που παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού, φίλε Δίδυμε, η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως καυτό, αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε, μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στη ζωή σας και θα σας ξελογιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου, γεγονός που θα σε κάνει να νοιώσεις ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου, για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου, και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτό το Σάββατο μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις, για τους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, γιατί με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις έντονο εκνευρισμό λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια παύση και συνεχίζεις αύριο…

Αισθηματικές προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει, θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή, για να μην τον φοβίσεις με τον δυναμισμό που θα δείξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες, αν πρώτα δεν τα έχεις εξετάσει καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί με τη θέση της Σελήνης στον Σκορπιό, ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία και να περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα απολαύσεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό, τόσο των συναδέλφων όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα