Τα ζώδια σήμερα 11/05/2013

11:01 11/5/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω, νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, έχεις τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι

μόνος είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική, ανοιξιάτικη βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα, για να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές που μπορεί να προκύψουν και να σε αναστατώσουν. Έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις περίφημα και να τις προσπεράσεις, προς όφελός σου. Απόφυγε μόνο τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο και μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς, χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, ίσως όμως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά για το τι θέλεις από τη σχέση σου και τον σύντροφό σου. Αν η σχέση σου δεν μπορεί να σε καλύψει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι, σήμερα γίνεστε πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου, φίλε Ταύρε, είναι αρκετά φορτισμένη και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις απαιτούν και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά, θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα και συγκεχυμένα, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα σε επηρεάσει. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα, σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, βρες το χρόνο και τη διάθεση να κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και οφείλεις εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, αφήστε χώρο στην Αφροδίτη από το ζώδιο σας να σας βοηθήσει και ανοίξτε τα μάτια σας για κάποιο άτομο που πραγματικά σας νοιάζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Μην τα αφήσεις να πάρουν πάλι την κάτω βόλτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές θα σε εκπλήξουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά. Ώρα να υλοποιήσεις πολλά σχέδια, που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς τον σύντροφό σου, γιατί τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, μην κάθεσαι καθόλου κλεισμένος μέσα, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτήν την περίοδο, με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά, φίλε Καρκίνε. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά καλό είναι να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί η κρίση σου θα είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξη. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες όμως και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Λέων, και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλα στον σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, καθώς αυτό δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Λέοντες πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι που ακολουθείτε δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά, φίλε Λέων, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Τα έξοδα στα οικονομικά θα συνεχίζονται. Να ξέρεις όμως ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Παρθένε. Ταυτόχρονα όμως, απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η σημερινή θετική όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία από τους Διδύμους, θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προχώρα λοιπόν με πολύ καλό πρόγραμμα και θα δεις στην πορεία πως με ό,τι θα ασχοληθείς, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, αυτό το Σάββατο θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά, φίλε Παρθένε, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες, ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει περισσότερο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Σε κάθε περίπτωση, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα, αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, σήμερα που η Σελήνη κινείται στους φιλικούς σου Διδύμους, θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις και να βρεις τον άνθρωπο που χρόνια ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Ζυγός, αν μπορείς να φανείς σήμερα ψύχραιμος στη δουλειά σου, θα δεις ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις, αλλά και για την εργατικότητα σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου αυξάνονται, μην τα βάλεις πάλι σε κίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Σκορπιέ! Δεν είναι και το καλύτερο Σάββατο που θα μπορούσες να φανταστείς το σημερινό, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου, γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω μετά. Αν νομίζεις ότι η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δεν χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας και να χαλάτε την εικόνα σας!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ, και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια, αγαπητέ Τοξότη. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε το νου σου να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα, που σας προκαλούν αρκετό εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο, που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου καλύτερα σήμερα να περάσεις απαρατήρητος, γιατί κινδυνεύεις να έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες και προϊστάμενους. Κράτησε τα χαρτιά σου κλειστά και φρόντισε τα ζητήματα εκείνα, που αφορούν σε οφειλές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Οικονομικά, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις το όποιο συναισθηματικό κενό νιώθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα, με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου, για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, φίλε Αιγόκερε. Τα κάνει όλα η θετική όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία και σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και να κατακτήσει εύκολα τους ερωτικούς σου στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου, όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Τα οικογενειακά συμβούλια ευνοούνται σήμερα και εσύ, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πέρνα καλά και, απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και εκείνος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο. Το νου σας, λοιπόν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις σήμερα να βρεις απαντήσεις σε θέματα που έμεναν άλυτα εδώ και καιρό. Μάλιστα, θα σου έρθουν σαν επιφοίτηση κάποιες σκέψεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τα προβλήματά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Οι προσωπικές αγορές μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα, φίλε Ιχθύ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με το Δία και να σε ευνοεί σημαντικά. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου, για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ιχθύ, η δουλειά σου έχει ακόμα κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορείς να χαρείς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Κινήσου μεθοδικά και στα οικονομικά σου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βρες το, καιρος, διδυμοι, βρες, εκκρεμότητες, λεων, διλήμματα, βγες, νέα, φλερτ, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , κλειστα επαγγελματα, κλειστα σχολεια, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, θεμα, κριος, λεων, οψη, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βραδια, βρες, βρειτε, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δειξε, διδυμοι, δικη, διλήμματα, δωσει, ευκολα, εκκρεμότητες, ενεργεια, εννοειτε, εξοδα, ερμης, ζωη, ζωδιο, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, ισχυει, εικονα, καρκινος, κινηση, λαθος, λογια, μακρια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, μονα, νευρα, ξερετε, οφελος, πεισμα, πιθανοτητες, προβληματα, ρισκο, ρολο, σαββατο, συντομα, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, τι ειναι, φιλε, χαμογελο, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, για σενα, ιδιαιτερα, μεινε, μπροστα, νιωθεις, τοξοτη, θεματα, βγες, βρες το, χερια
Τυχαία Θέματα