Τα ζώδια σήμερα 08/07/2013

08:15 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο για να τις διαχειριστείς. Δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζεις τα πράγματα, αφού με λίγη συγκέντρωση μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίσει τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε

να αφήσεις το άγχος της εβδομάδας και την πίεση που αισθάνεσαι και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ξέρεις πώς να περνάς καλά με την παρέα φίλων. Φρόντισε τη διασκέδασή σου όσο μπορείς και μην αναλώνεσαι άλλο σε εφήμερα φλερτ, που τελικά το μόνο που σου κάνουν είναι να σε φθείρουν ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Κριέ, στα επαγγελματικά σου θα έρθουν ευκαιρίες για ξεκινήματα και συνεργασίες, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα και αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αφού θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, αγαπητέ Ταύρε. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις τώρα, που η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο και ο Κρόνος επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό και σε ευνοεί, ώστε να μπορέσεις να απαλλαχτείς από το άγχος και την πίεση που περνάς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, θα χρειαστεί να δώσεις οριστικές απαντήσεις στον σύντροφό σου, για θέματα που χρονίζουν. Ξεκίνησε με το αν αυτό που έχεις, είναι αυτό που θέλεις… Όσο για σένα, που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, αξιοποίησε τη θετική επίδραση που σου ασκεί η σημερινή Νέα Σελήνη και πλησίασε το άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προγραμματισμένος στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, αφού η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ξεκινήματα, συνεργασίες και γενικά εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μείνε σταθερός σε κάποιες λύσεις, που μέχρι τώρα έχουν αποδώσει. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και αυτό μπορεί να σε καθησυχάσει λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά όλα μπορούν να γίνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα πάνε περίφημα και μπορείς να παρασυρθείς από την καλή διάθεση του συντρόφου σου, που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, βγες από το σπίτι και πέρνα ένα όμορφο βράδυ, σε ένα μέρος που πραγματικά σου αρέσει. Η καλή σου διάθεση θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Δίδυμε, η δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία, για να σκεφτείς κάποιες ιδέες και προτάσεις, που θα σου προκύψουν. Αν τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, αλλά και τον εργασιακό σου χώρο, θα μπορέσεις να πάρεις ψύχραιμα τις αποφάσεις σου. Το ίδιο ισχύει και για τον οικονομικό σου προγραμματισμό, όπου πρέπει να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες συνεχώς αναβάλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Καρκίνος, η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πολύ καλά κι εσύ, αλλά και εκείνο. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Όσο για σένα, που ακόμη ψάχνεις ταίρι, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και σύντομα θα έρθει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Καρκίνε. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά ακόμα έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με σύνεση.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η Νέα Σελήνη που γίνεται απόψε στον Καρκίνο, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει και μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να κάνεις σχέδια με τον άνθρωπό σου για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, βόλτες, ξεκούραση και οτιδήποτε σας χαροποιεί και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, βγες με τους φίλους σου να διασκεδάσεις και μην αφήσεις το βράδυ αυτό να σε βρει σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα βγει από το καθεστώς στασιμότητας και με τη δική σου δυναμική διάθεση, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μην αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται τη δική σου παρέμβαση για να διορθωθούν. Βρες τρόπους να κάνεις οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν ανέχεσαι με τίποτα τη στασιμότητα, αγαπητέ Παρθένε. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με τόση γκρίνια που σε είχε κυριεύσει τις τελευταίες ημέρες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, θα σου φέρει χρήσιμες γνωριμίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σχέση σου επιφυλάσσει τρυφερές στιγμές και όλα μπορούν να κυλήσουν πολύ ρομαντικά για εσένα, αν δεν υποκύψεις στον πειρασμό να συζητήσεις θέματα, που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Εσύ που ακόμη βιώνεις την μοναξιά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι. Απόλαυσε μια βόλτα με φίλους και φλέρταρε ελεύθερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, ξεπερνάς κάθε πρόβλημα με μεγάλη ευκολία και η ενέργειά σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαγγελματικές εξελίξεις. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς έχεις μια τάση για άσκοπες σπατάλες και περιττές αγορές! Συγκρατήσου!

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα οποία θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι σε απασχολεί πραγματικά, για να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου, να συζητήσεις μαζί του και γιατί όχι, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το φετινό καλοκαίρι. Οι μοναχικές ψυχές μην μείνετε μέσα απόψε, αλλά βγείτε να φλερτάρετε. Ο ερωτισμός σας θα είναι εμφανής και καλό είναι να τον αξιοποιήσετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα προκύψουν κάποιες προτάσεις ή θα πέσουν κάποιες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο γρήγορα όσα θέλεις. Μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν, χωρίς όμως να γίνεσαι επιπόλαιος. Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν να βγουν εκτός προγράμματος, οπότε κινήσου με σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Όλη την εβδομάδα έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές και προβλήματα, αγαπητέ Σκορπιέ, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν καταστήσει κάπως ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Είναι ώρα να πάρεις το πάνω χέρι, ακόμα και με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, καθώς και ο Κρόνος που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, σε ευνοούν σημαντικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που έχεις για τον σύντροφό σου, αν θες να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να διεκδικήσεις μόνος σου και πιο δραστικά το δικαίωμα σου στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική σήμερα και να σε κάνει να χαρείς με τις εξελίξεις, φίλε Σκορπιέ. Κρίμα δεν είναι να χάσεις τις ευχάριστες ειδήσεις; Κι επειδή η κακή διάθεση σε κάνει να ξοδεύεις ασύστολα, μαζέψου όσο μπορεί, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού, όπου τα περιθώρια σου είναι πολύ στενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, κι αυτό κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Δρομολόγησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με τις συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, φίλε Τοξότη. Μίλα για τα πάντα, αφού η μέρα είναι ευνοϊκή, και αναζήτησε με τον σύντροφό σου λύσεις, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι, κάντε τις κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δειλιάζετε, γιατί θα χάσετε…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και σχεδιασμό για το μέλλον. Μην κάνεις τίποτα, αν δεν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου ανατρέπονται και πάλι, καθώς νέα, απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν. Δείξε προσοχή και συνετό χειρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, κι αυτό κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Δρομολόγησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με τις συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, φίλε Τοξότη. Μίλα για τα πάντα, αφού η μέρα είναι ευνοϊκή, και αναζήτησε με τον σύντροφό σου λύσεις, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι, κάντε τις κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δειλιάζετε, γιατί θα χάσετε…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και σχεδιασμό για το μέλλον. Μην κάνεις τίποτα, αν δεν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου ανατρέπονται και πάλι, καθώς νέα, απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν. Δείξε προσοχή και συνετό χειρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον και όχι το παρελθόν σου, αγαπητέ Υδροχόε. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο, θα είναι τέτοια που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σε αυτό θα συμβάλλουν και τα πολύ δικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, είσαι σε πολύ καλό δρόμο, ώστε να ανανεώσεις λίγο τις καταστάσεις και να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Άφησε τις γκρίνιες και γίνε λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός με τον σύντροφό σου. Θα δεις ότι θα σου αρέσει το αποτέλεσμα. Όσο για τους αδέσμευτους, η εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο είναι με το μέρος σας. Εσείς φροντίστε τα υπόλοιπα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα σου φέρει στιγμές ικανοποίησης, αν είσαι Υδροχόος, αφού θα δεις αρκετά σχέδια να προχωρούν όπως τα είχες προγραμματίσει. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει με τους συνεργάτες σου είναι προσπελάσιμο, αρκεί και εσύ να είσαι διαθέσιμος να το αφήσεις πίσω. Μην αγνοείς κάποια παλιά χρέη, γιατί θα τα βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε επηρεάζει άμεσα, αγαπητέ Ιχθύ. Οπότε δικαιούσαι λίγο εκνευρισμό, λίγη ένταση και λίγη (έως πολλή) αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ στη σχέση σου, με την παρότρυνση του συντρόφου σου για να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Οι συγκυρίες είναι μοναδικές! Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα δεις σήμερα τα πράγματα αλλιώς. Αυτό ίσως αρκεί, για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου χρειάζεται λίγο περισσότερη πειθαρχία και προγραμματισμός, για να μην αγχωθείς και γίνεις αντιπαραγωγικός. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν κάπως καλύτερα. Δώσε τους χρόνο να επανέλθουν και απόφυγε τις άσκοπες αγορές και επενδύσεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, φλερτ, διδυμοι, βγες, εκκρεμότητες, λεων, βρες, καλοκαιρι, βγείτε, θες, ειδήσεις, επηρεάζει, myastro, κινηση στους δρομους, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, μιλα, βγείτε, δουλεια, ζυγος, καριερα, κριος, λεων, οικονομια, περιοδος, πιεση, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υγεια, υδροχοος, φλερτ, ωρα, αγχος, αμφιβολιες, απλα, ατομο, αυτια, βραδυ, βρες, βρισκεις, γινει, γινεται, γινε, γινεσαι, δειξε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ειλικρινης, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επενδυσεις, επηρεάζει, επιτυχια, ερχεται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδιο, ηρεμια, ισχυει, θες, καρκινος, κρονος, λαθη, λογο, μοναξια, μπορεις, μυαλο, ξεκουραση, παντα, οσο μπορεις, ουσιαστικα, πειθαρχια, πνοη, προβληματα, σιγουρος, συνεχεια, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, φιλε, χερι, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, βηματα, δικαιωμα, δωσε, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μεινε, μπροστα, πηγες, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, βγες, ξεκινησε, χερια, ψυχες
Τυχαία Θέματα