Τα υπονοούμενα της Δούκισσας για τον Χολίδη

20:22 29/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μερικά υπονοούμενα για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη έκρυβαν όσα είπε η Δούκισσα Νομικού, το βράδυ της Δευτέρας, στο «ΟΛΑ».

Με αφορμή την εμφάνιση στο «ΟΛΑ» της Κατερίνας Στικούδη, η οποία φέτος συνεργάζεται στο νυχτερινό κέντρο «VOX» με τον γνωστό τραγουδιστή, ο Θέμος Αναστασιάδης

έκανε κάποια χιουμοριστικά σχόλια που έκαναν τη Δούκισσα Νομικού να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε πως συνεργάζεται με τον Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα Νομικού άρχισε να ρωτάει αν πηγαίνει καλά το νυχτερινό κέντρο σε προσέλευση κόσμου με τον Θέμο Αναστασιάδη να σχολιάζει: «Νοιάστηκες; Τώρα σε έπιασε το ενδιαφέρον το ξαφνικό για το τι κάνει η Χρύσπα στη ζωή της; (σ.σ.: η Χρύσπα επίσης εμφανίζεται στο Vox)».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Τι σου είναι η γυναίκα όμως… Εκεί που στα δίνει όλα, ξαφνικά σε ξεγράφει» με την Κατερίνα Στικούδη να του απαντά: «Άμα δεν φέρεσαι σωστά…» και τη Δούκισσα Νομικού να συμπληρώνει: «Πρέπει να ξέρετε ακριβώς κάθε στιγμή πώς θα συμπεριφερθείτε. Δεν υπάρχουν οδηγίες, κάθε στιγμή είναι διαφορετική».

Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ναταλίας Γερμανού, η Δούκισσα Νομικού είχε ρωτήσει την παρουσιάστρια αν μιλάει με τον πιο πρόσφατο πρώην σύντροφό της (σ.σ. η συζήτηση «φωτογράφιζε» τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Γιώργο Νινιό), ερώτηση στην οποία εκείνη απάντησε θετικά, τότε ο Θέμος Αναστασιάδης απευθυνόμενος στη Δούκισσα Νομικού σχολίασε: «Άρα εσείς δεν μιλάτε πια από ό,τι κατάλαβα».

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα