Τα τελευταία κομμάτια του «παζλ» στον ΠΑΟΚ

10:04 30/8/2013 - Πηγή: TNSite
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται με τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και απομένει να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για

να υπογράψει.

Το συμβόλαιο του διεθνούς αριστερού μπακ θα είναι μέχρι το 2017 και πιθανότατα σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς.

Με τον 25χρονο παίκτη οι Θεσσαλονικείς καλύπτουν το κενό που υπήρξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Νίκου Σπυρόπουλο. Ωστόσο, δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα αποχώρησής του με τη μορφή δανεισμού σε άλλον σύλλογο.

Εκτός από τον Τζαβέλλα, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον Σωτήρη Νίνη. Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Πάρμα για τον μονοετή δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπήρχε στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι εξετάζεται ως εναλλακτική λύση ο Βίτορ Ομπίνα, όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου καταλήγουν στον Έλληνα διεθνή άσο.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Βίτορ, Λόπεθ και Κατσικάς, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να προσφέρει λύσεις και ο Κώστας Κατσουράνης.

Για αυτό τον λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να δώσουν προσθέσουν ακόμη έναν παίκτη στη διάθεση του Χούμπ Στέφενς, ο οποίος καλείται να αποφασίσει ποιοι άλλοι παίκτες θα αποχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες μετά τους Ιτάνζ, Μελισσά, Ιντζίη, Αποστολόπουλο, Πέλκα, Παναγιωτούδη και Πόποβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα