Τα ανοιχτά μέτωπα στην Μπαρτσελόνα

17:08 24/7/2013 - Πηγή: TNSite
Τρία είναι τα βασικά θέματα που καλείται να ασχοληθεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ύστερα από την αντικατάσταση του Τίτο Βιλανόβα με το Χεράρδο Μαρτίνο, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Τι θα γίνει με τον Φάμπρεγας

Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να δέχονται προσφορές για τον ισπανό χαφ. Η τελευταία άγγιζε τα 40 εκατ. ευρώ, όμως η απόφαση ανήκει στο νέο προπονητή της ομάδας που μπορεί να απαντήσει αρνητικά στη Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ. Για το Βιλανόβα δεν τέθηκε τέτοι ζήτημα, αφού τον υπολόγιζε για το αρχικό σχήμα των Καταλανών.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τις επόμενες προπονήσεις που θα γίνουν υπό τις οδηγίες του Μαρτίνο, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η επιμονή του βρετανικού συλλόγου και το ενδεχόμενο να βελτιώσει την προσφορά του. Κάποιοι εκτιμούν ότι η αποχώρηση του Τιάγκο Αλκάντα για την Μπάγερν Μονάχου έχει να κάνει με τον Φάμπρεγας και τον Μέσι.

Από την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ κάνει τη μεγάλη προσπάθεια να φέρει κάποιο ηχηρό όνομα στο «Ολντ Τράφοντ» (έχουν ακουστεί ο Ρονάλντο και ο Φάμπρεγας), όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει καμία τέτοια υπόθεση.

Αποφασίζει για στόπερ

Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα μετά την πρόσληψη του Μαρτίνο αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μία εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης.

Δεν αποκλείεται ο αργεντινός προπονητής να έχει κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές στα υπ’ όψιν του, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο παίκτες.

Ο λόγος είναι ότι ο προπονητής προτιμά το Μασεράνο στη φυσική του θέση, δηλαδή εκείνη του αμυντικού χαφ.

Διακριτικότητα μέχρι την Πέμπτη

Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της Μπαρτσελόνα θα παίξει και η αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν κάποιοι άνθρωποι που είχε επιλέξει ο Τίτο Βιλανόβα και να έρθουν άλλοι στη θέση τους, οι οποίοι θα είναι συνεργάτες του Χεράρδο Μαρτίνο.

Μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο, δεν πρόκειται να βγει το παραμικρό όσον αφορά το παραπάνω ζήτημα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα