Συνέντευξη τύπου έδωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη

00:35 25/5/2013 - Πηγή: TNSite

Συντετριμμένοι όλοι έλεγαν συνεχώς ότι δεν άξιζε στον "ήρωα" τους να του συμβεί κάτι τέτοιο.

Η εν διαστάσει σύζυγος του και μητέρα του μόλις δύο ετών γιου τους, αποκάλυψε ότι θα βρισκόντουσαν αυτό το σαββατοκύριακο καθώς σκόπευαν να επανασυνδεθούν και να συνεχίσουν να ζουν μαζί σαν μια δεμένη οικογένεια.

Η κ. Rigby ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε δεν περίμενε ότι ο σύζυγος της θα έχανε την ζωή του στη Βρετανία, όπου θεωρούσε ότι ήταν άκρως ασφαλής.

" Όταν βρισκόταν στο Αφγανιστάν είχαμε συμβιβαστεί με την ιδέα

ότι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό. Ξέραμε ότι εκεί ήταν επικίνδυνα αλλά εδώ πιστεύαμε ότι είναι ασφαλής. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάμε", πρόσθεσε ο πατριός του στρατιώτη.

Μάλιστα όπως είπε έμαθε για το τραγικό περιστατικό από την τηλεόραση, στην αρχή δεν είχε ανακοινωθεί το όνομα του νεκρού, όμως γνώριζε ότι ο γιος του βρισκόταν σε εκείνη την περιοχή κι αμέσως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο πατριός του διάβασε εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια ένα κείμενο που έγραψαν αφιερωμένο στον αδικοχαμένο νέο ενώ διάβασαν και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο ίδιος στην μητέρα του το τελευταίο βράδυ πριν τον θάνατο του.

Η σύζυγος του πρόσθεσε συμπλήρωσε: "Αγαπάω τον Lee και θα τον αγαπάω πάντα. Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα του. Ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας και θα μας λείψει τρομερά και στους δυο μας."

Πηγή: dailymail

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα