Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σήματος της νέας ΝΕΡΙΤ

15:18 17/6/2013 - Πηγή: TNSite
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της DIGEA. Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της «DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος ΑΕ», στο Μαρούσι από μέλη της συνέλευσης εργαζόμενων, φοιτητών και ανέργων στα ΜΜΕ και αλληλέγγυων προς αυτούς.

Το κάλεσμα ήταν για τις 12 το μεσημέρι στο σταθμό του Προαστιακού της Κηφισίας.

Οι συγκεντρωμένοι συγκρότησαν πορεία και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της DIGEA

για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της εταιρείας να σταματήσει την μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ, αλλά και για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο σήμα του τηλεοπτικού σταθμού «902», που αναμετέδιδε την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανασταλεί η λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΤ3, στην οδό Αγγελάκη, καλεί στις 8 το βράδυ εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους της πόλης, με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

“Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και αντιστεκόμαστε στο κλείσιμο και τη συρρίκνωση της ελληνικής δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα