Στον fast and furious κόσμο της Ιαπωνικής Γιακούζα

08:51 24/7/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι ένα μέλος που δε διατηρεί χαμηλό προφίλ και με τις αγορές που κάνει θέλει να προκαλεί. Τελευταίο του παιχνίδι μια Lamborghini Diablo.

Τη ζωή του Morohoshi-san αλλά και άλλων μαφιόζων, τη μαθαίνουμε μέσα από ένα μίνι ντοκιμαντέρ που παράγεται από την Maiham Media και είναι ιδέα του Luke Huxham.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail,

ο Huxham κατάφερε με το φακό του να κινηματογραφήσει τους "ανθρώπους με τα τατουάζ όταν πέφτει η νύχτα."

Στην κάμερα του ντοκιμαντέρ, που τιτλοφορείται Underground Hero: Love to Hate Me, ο Morohoshi-san δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι ανήκει στη Yakuza, ωστόσο τονίζει ότι η επιχείρησή του βρίσκεται σε μια "γκρίζα ζώνη".

Σύμφωνα με τον ίδιο η Yakuza τα μέλη της οργάνωσης είναι γνωστά για την αγάπη τους στα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία τα τροποποιούν για να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Η οργάνωση είναι γνωστή για τους αυστηρούς κώδικες συμπεριφοράς και την οργανωμένη φύση της. Ασχολείται παραδοσιακά με την πορνεία, τον τζόγο, την προστασία, τον εκβιασμό και την τοκογλυφία.

Τα τελευταία όμως χρόνια, η Γιακούζα ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων και το χρηματιστήριο, επενδύοντας εκεί τα κέρδη της.

Μια άλλη πολύ σημαντική πηγή εισοδήματος για την Γιακούζα είναι η εμπορία πορνογραφικού υλικού, καθώς εξάγει πορνογραφικό υλικό στην Ευρώπη και Αμερική.

Επίσης, εμπορεύεται όπλα και ελέγχει το εμπόριο μεταμφεταμίνης.

Πηγή:Daily Mail

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα