Στο θεατρικό σανίδι η Πόπη Τσαπανίδου!

18:23 16/5/2013 - Πηγή: TNSite

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου συμμετέχει σε θεατρική παράσταση ανακοινώνοντας ... πρόσκρουση κομήτη στη Γη.

Την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζοκόντα VS Ντα Βίντσι» που ανέβασε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος οι θεατές παρακολούθησαν σε οθόνη βίντεο μια σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί η Πόπη Τσαπανίδου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Σκάι «Τώρα» υποδύεται μια newscaster η οποία, σύμφωνα με το στόρι, εκφωνεί την

είδηση για έναν κομήτη που πρόκειται να χτυπήσει τη Γη. Θα πρέπει να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πόπη Τσαπανίδου συμμετέχει σε κάτι διαφορετικό από τη δουλειά της δημοσιογράφου, την οποία υπηρετεί με επιτυχία, αφού έχει γίνει το βασικό πρόσωπο σε διαφημιστική καμπάνια γνωστής φίρμας καλλυντικών, ενώ το όνομά της έχει ακουστεί για ένα ρόλο σε κινηματογραφική ταινία που είναι στα σκαριά.

Πάντως το βραβευμένο έργο της Καρίνας Ιωαννίδου «Τζοκόντα VS Ντα Βίντσι», σε σκηνοθεσία Ενκε Φεζολάρι, έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό, που πραγματικά απόλαυσε τα δρώμενα στη σκηνή. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ιστορία με ανομολόγητα πάθη, έρωτες, μίση, αντιζηλίες και προδοσίες, που απεικονίζει με ρεαλιστικό τρόπο τον κόσμο της showbiz, αλλά δεν μένει στην επιφάνεια. «Η συγγραφέας διεισδύει σε μια βαθύτερη ερμηνεία του κόσμου της τέχνης και των ανθρώπων που την υπηρετούν ρίχνοντας άπλετο φως όχι μόνο στο παρασκήνιο αλλά και στις πολλαπλές όψεις της αλήθειας που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις» υποστηρίζει ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Παίζουν οι Γιάννης Σαμψαλάκης, Γιολάντα Μπαλαούρα και Εύη Σαρμή, ενώ σε βίντεο, εκτός από την Πόπη Τσαπανίδου, εμφανίζεται και η Μαρία Καβογιάννη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα