Στο Νταβός η αφρόκρεμα του οικονομικού και πολιτικού κόσμου

12:29 22/1/2014 - Πηγή: TNSite
Άρχισαν σήμερα οι εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, με την αφρόκρεμα του πολιτικού και οικονομικού κόσμου να δίνει το παρόν.

Μερικοί από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου θα δώσουν φέτος το παρόν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός στις 22-25 Ιανουαρίου.

Ο βρετανός πρωθυπουργός David Cameron, ο Iάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε και η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ θα μεταβούν στο Νταβός της Ελβετίας για το 44ο συνέδριο του Παγκόσμιου

Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που θα ολοκληρώσει τις εργασίες του στις 25 Ιανουαρίου.

Πάνω από 2.500 συμμετέχοντες από περίπου 100 χώρες, μεταξύ αυτών σαράντα αρχηγοί κρατών, αναμένεται να συμμετάσχουν στο ετήσιο ραντεβού για την πολιτική και την οικονομία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε αυτό το χιονοδρομικό θέρετρο των ελβετικών Άλπεων.

«Ο ανασχεδιασμός του κόσμου: επιπτώσεις για την κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία», είναι το μότο του φετινού φόρουμ. Η ατζέντα περιλαμβάνει 250 συνεδριάσεις και workshops. Η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας, οι νέες τεχνολογίες και οι τάσεις στα συστήματα υγείας και εκπαίδευσης είναι τα κεντρικά θέματα του φόρουμ. Δεν λείπουν επίσης οι θεματικές ενότητες για την ανακατανομή εισοδήματος και την προστασία του περιβάλλοντος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα