Στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός με 2 στα 2

22:35 31/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με δύο νίκες προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" και σε συνδυασμό με το 2-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση.

Με τον Μάρκους Μπερκ να αγωνίζεται μόνος του αυτή τη φορά στην επίθεση και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του

ματς, το «τριφύλλι» πήρε αυτό που ήθελε. Όχι μόνο τη νίκη και την πρόκριση, αλλά και την ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Για τον Εργοτέλη από την άλλη, ήταν η τρίτη ήττα στη σεζόν... και αυτή από τον Παναθηναϊκό.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (75' Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64' Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78' Μπουχαλάκης)

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (60' Ζέκα), Πράνιτς (80' Μαρινάκης), Κλωναρίδης (72' Καρέλης), Μπεργκ

(με πληροφορίες από novasports.gr)

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα