Στεφανίδου: Δεν ήμουν το αγαπημένο κορίτσι του Λάτσιου

22:14 14/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή Όλα Τρέλα, για την τηλεόραση, την οικογένειά της, τις εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα της και είπε ότι «στα 43 μου νιώθω πιο ώριμη».

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι το χειρότερο τηλεοπτικό προϊόν που έχει παρουσιάσει ήταν το "Βig Μοther”, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν η χειρότερη εκπομπή μου».

Όσο για την οικογενειακή της ζωή με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Έχω την τύχη να έχω έναν άνθρωπο που

έχει το ρόλο του μέσα στην οικογένεια. Στο σπίτι πρέπει να υπάρχει πατέρας και να θέτει τα όρια. Όταν η μητέρα θέτει τα όρια, τότε χάνονται οι ρόλοι. Είμαι χαρούμενη που έχω έναν άνθρωπο που μπορεί να το κάνει καλά αυτό στο σπίτι».

Και τον ρόλο της ως μητέρα:

«Εγώ τον έχω αντιληφθεί σωστά τον ρόλο μου στην οικογένεια από την αρχή και έχω αλλάξει!»

Την τελευταία φορά που συγκινήθηκε στην εκπομπή ήταν:

«Την προηγούμενη εβδομάδα με τις φοιτήτριες που έχασα τη ζωή τους. Δεν αντέχω με αυτά. Τρελαίνομαι!»

Για τον Νότη Σφακιανάκη:

«Μου αρέσει που λέει την άποψή του, γιατί είναι όλοι κότες, δεν λένε την άποψή τους, είναι φραγκόκοτες! Ο Σφακιανάκης έχει μια άποψη που ξέρει πολύ καλά ότι θα έχει πρόβλημα αν την πει, ότι θα χάσει κόσμο, ότι θα τον πετροβολήσουν… Το ξέρει και τη λέει και αυτό είναι μαγκιά του! Αλλά διαφώνησα πολύ έντονα και ενοχλήθηκα, όταν άρχισε τελείως να ακυρώνει και να λέει ότι δεν έχει συμβεί μια πολύ συγκεκριμένη ιστορική περίοδος αυτής της χώρας! Δεν μπορείς να ακυρώνεις την διδακτορία!»

Για την περίοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1:

«Δεν νομίζω ότι ήμουν το αγαπημένο κορίτσι του Γιάννη Λάτσιου»

Τι θα ρώταγε η Τατιάνα Στεφανίδου την Ελένη Μενεγάκη αν την είχε καλεσμένη στην εκπομπή;

«Θα την ρώταγα πιο βαθιά πράγματα. Πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό της μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση… ως μάνα… ως επαγγελματίας… στη σχέση πώς έχει αλλάξει η ίδια… αν έχει απελευθερωθεί… τέτοια πράγματα».

Για την εμφάνιση της Ελένης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είπε: «Θα ήθελα να δω κάτι άλλο, μια συνέντευξη. Στην ουσία είδαμε μια Ελένη όπως τη βλέπουμε στην εκπομπή, δεν είπε τίποτα».

Όσο για το αν έχει τύχει να κάνει συνέντευξη με κάποιο πρόσωπο υπό όρους, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Αν μου στείλουν λίστα με ερωτήσεις δεν θα κάνω τη συνέντευξη γιατί θα βαρεθώ και δεν θα έχει ενδιαφέρον. Οπότε, θα απορρίψω το πρόσωπο και θα κάνω ένα θέμα κοινωνικό».

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα