Στα γκολ το ποντάρισμα

16:16 18/1/2014 - Πηγή: TNSite

Γράφει ο Γεώργιος Δαναμπάσης - Ημ/νία δημοσίευσης 18/01/2014 12:52

Με την αγωνιστική παύση στη Μπουντεσλίγκα για ένα ακόμα σ/κ, η Πρέμιερ Λίγκ συνεχίζει να συγκεντρώνει περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι επιλογές μου για σήμερα είναι οι εξής:

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον

Σημαντικό παιχνίδι νωρίς στο σημερινό κουπόνι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τους τρείς βαθμούς για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από μια δύσκολη περίοδο αγωνιστικής αστάθειας. Η Σάντερλαντ παραμένει σε δύσκολη θέση βαθμολογικά, όμως την προηγούμενη αγωνιστική

πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Φούλαμ ενώ τις τελευταίες 6 αγωνιστικές μετρά μόλις μία ήττα. Σε φορμαρισμένη κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες δίνοντας την αίσθηση ότι μπορούμε να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Θα επιλέξω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.83.

Παναιτωλικός – Πανθρακικός

Αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ για τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική ,νίκη για τον Πανθρακικό στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ξάνθη. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, με τον Πανθρακικό να έχει πετύχει 12 βαθμούς σε 6 αγώνες ενώ ο Παναιτωλικός με όπλο μόνο την έδρα του έχει πετύχει 7 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με σχεδόν ίδιο ρυθμό εντός και εκτός έδρας .Το παραπάνω στοιχείο σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική κατάσταση του Πανθρακικού, θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικά σημάδια, ώστε να δούμε να σπάει η ικανοτάτη άμυνα των γηπεδούχων (έχει δεχτεί στην έδρα του, ένα τέρμα σε 9 αναμετρήσεις) με αποτέλεσμα να δούμε γκολ εκατέρωθεν. Θα ποντάρω στο over 2.5 με αρκετό ρίσκο και απόδοση 2.20. Με ένα πιθανό αποτέλεσμα ημιχρόνου στο 0-0, θα είναι αρκετά καλό σημείο τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Λίβερπουλ – Άστον Βίλλα

Η νίκη είναι ο μόνος στόχος για τους κόκκινους ,οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση με διαφορά 6 βαθμών από την κορυφή. Αξιόλογος αντίπαλος η Άστον Βίλλα η οποία βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς. Επέλεξα να ποντάρω στο παιχνίδι αυτό για δύο λόγους. Αρχικά διότι η Άστον Βίλλα έχει αρκετά ικανοποιητικά στατιστικά μακριά από την έδρα της, με 7 παιχνίδια αήττητη και μόλις 3 ήττες ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ικανότητα της να σκοράρει πιο εύκολα εκτός έδρας με 12 τέρματα στα 7 από τα 10 παιχνίδια της. Δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ενώ είναι άκρως αποτελεσματική στην έδρα της με μόλις μία ήττα και 6 τέρματα παθητικό, σε αρκετά παιχνίδια οι αντίπαλοι της βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα . Θα επιλέξω να ποντάρω να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.90.

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα